Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου

Χθες, Πέμπτη 29/02, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Γιάννης Λιάσης δέχτηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Αμυνταίου αντιπροσωπείες των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής, των συλλόγων γυναικών και των συλλόγων Καρκινοπαθών και ΑΜΕΑ.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων,αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συγκεκριμένη συνάντηση αναφέροντας πως δεν έχει προηγούμενο και εντάσσεται σε έναν νέο τρόπο διοίκησης που εισάγει η Δημοτική Αρχή και τους βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις προτάσεις, τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, σε μια εποικοδομητική συζήτηση με στόχο την βιωσιμότητα των σωματείων και την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Η Δημοτική Αρχή, ενημέρωσε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας συνεχούς και άμεσου διαλόγου μεταξύ των φορέων και της Δημοτικής Αρχής, στην οποία οι σύλλογοι θα μπορούν να ενημερώνονται για προγράμματα στα οποία θα υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχουν, θα συνδιαλέγονται και θα μπορούν να οργανώνουν κοινές μελλοντικές δράσεις. Επίσης, δεσμεύτηκε ενώπιων όλωνγια ανάλογες συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιορδάνης Μπάντης, η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού κι Αθλητισμού Φωτεινή Τσιναρίδου, η αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών ΛαζαρίδουΑσημούλα, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Γκάλαβου Τάνια κι ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Βαγγέλης Νάστος.