Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ»

-Ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου υποδέχθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Αμανατίδη. Ο υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του τελωνείου και συζήτησε τόσο με τους τοπικούς φορείς όσο και με το προσωπικό και τους πολίτες, ζητήματα που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τη λειτουργία του ακριτικού τελωνείου.

-Έπειτα το κλιμάκιο επισκέφθηκε το δημαρχείο Πρεσπών όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Γιώργος Στεργίου και παρουσιάστηκε από την ΑΝ.ΚΟ και την αρμόδια Περιφερειακή Αρχή η πρόοδος του έργου της συνοριακής διάβασης στο Λαιμό Πρεσπών, το οποίο με την στήριξη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

-Ο κ. Θεόδωρος Λιβάνιος πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στα σημεία των κατολισθήσεων του δρόμου στην περιοχή του Πισοδερίου και στο 11ο χλμ. του δρόμου Φλώρινα – Βίγλα. Ο βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου ευχαρίστησε τον υπουργό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του για χρηματοδότηση του έργου με 1.200.000 ευρώ και επεσήμανε ότι τις επόμενες μέρες θα προκύψει ο ανάδοχος ούτως ώστε να αποκατασταθεί σύντομα το πρόβλημα και να παραδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Από το Γραφείο Τύπου