Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ο άξιος άνθρωπος!... (είναι πάντα κοντά σου)

-Το Σάββατο βράδυ 17 Φεβρουαρίου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Δ.Ε.Ε.Π Φλώρινας, είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά έναν αξιόλογο άνθρωπο! τον πολιτικό Βασίλη Κοντοζαμάνη, σύμβουλο του Πρωθυπουργού για θέματα υγείας και π. Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, που μέχρι πρότινος τον είχα μόνο ακουστά.

-Μίλησα μαζί του και ένοιωσα αμέσως ότι έχω να κάνω πρώτα με ένα σπουδαίο άνθρωπο και μετά με ένα εξαίρετο πολιτικό, έναν πολιτικό με διευρυμένες απόψεις, με καινοτόμες ιδέες που τίποτα δεν του χαρίστηκε, αντίθετα με πολύ και σκληρή δουλειά τα απέκτησε.

-Η επίγνωση των πράξεων του η αντοχή και η πίστη του σε αυτά που κάνει τον οδήγησαν να διατελέσει εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας, μετά υφυπουργός και αργότερα αναπληρωτής υπουργός.

-Σήμερα από την θέση του συμβούλου του Πρωθυπουργού για θέματα υγείας! δίνει ακούραστα τις υπηρεσίες του μεθοδικά και αποτελεσματικά.

-Είναι πράγματι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι και να μιλάς με τέτοιους μεγάλους ανθρώπους! είναι αυτοί που τρανώνουν της ανθρωπιάς αλλά και της πολιτικής το μπόι.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ