Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΟ Κ21

Τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Χρυσή Φωτιάδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ν. Αντρών/Ν. Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κ21).

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 23-25/2/2024 το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Νέων Αντρών -Γυναικών (Κ19) 2023-2024. Το πρωτάθλημα περιελάμβανε τα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού, του διπλού και του μικτού διπλού.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Καρδίτσα και πήραν μέρος 91 αθλητές/τριες από 28 συλλόγους. Από τις Σάρισες Φλώρινας πήραν μέρος 4 κορίτσια και 1 αγόρι: Χρυσή Φωτιάδου, Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου,  Κων/νος Σωτηρίου.

Η πολυνίκης αθλήτριά μας Χρυσή Φωτιάδου ανέβηκε στο βάθρο των νικητών τρεις φορές κατακτώντας  το χάλκινο μετάλλιο στο απλό, στο διπλό και στο διπλό μικτό, συνεχίζοντας την παράδοση που την θέλει κάθε χρόνο στα μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις της χώρας.

Στο ομαδικό αγώνισμα η ομάδα των κοριτσιών με μία νίκη και δύο ήττες αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων.

Στο αγώνισμα του απλού η Φωτιάδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η Γεωργία Σπανού έφτασε μέχρι την 16άδα, ο Σωτηρίου σταμάτησε στην 32άδα, ενώ οι αδερφές Χρυσοστομίδου αποκλείστηκαν από τους ομίλους.

Στο αγώνισμα του διπλού είχαμε την επιτυχία της Χρυσής που με συμπαίκτρια αθλήτρια της ΧΑΝΘ βρέθηκε στην 2η θέση. Η Γεωργία Σπανού με συμπαίκτρια αθλήτρια από την Κρήτη έφτασε μέχρι την 8άδα, ενώ το δίδυμο με τις αδερφές Χρυσοστομίδου σταμάτησε στην 14άδα. Στα αγόρια ο Σωτηρίου με συμπαίκτη από τη Θεσσαλονίκη έφτασε μέχρι την 8άδα.

Στο αγώνισμα του διπλού μικτού η Φωτιάδου μαζί με αθλητή από τον Πειραιά κατέκτησε την τρίτη θέση. Η Ειρήνη Χρυσοστομίδου με συμπαίκτη αθλητή από την Ορεστιάδα σταμάτησε στην 16άδα, ενώ η Νεστορία και η Γεωργία στο ίδιο άθλημα έμειναν στην 29άδα.

Πολλά συγχαρητήρια στη Χρυσή και σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους για τον αγώνα που δίνουν.