Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 17-18/2/2024 το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη, όπου η ομάδα μας έδωσε τρεις αγώνες. Οι Σάρισες αντιμετώπισαν την ΧΑΝΘ, την Καβάλα και τον ΓΑΟ Πειραιά.

Πρώτα το Σάββατο, η ομάδα μας επικράτησε εύκολα της Καβάλας με σκορ 4-1. Στο παιχνίδι αυτό η Νεστορία Χρυσοστομίδου σημείωσε την πρώτη της νίκη στην Α1, και μάλιστα στην πρώτη της συμμετοχή. Στη συνέχεια το απόγευμα της ίδιας ημέρας αντιμετώπισε την οικοδέσποινα ΧΑΝΘ. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι και κρίθηκε στο διπλό. Τελικός νικητής αναδείχθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 4-3. Ντέρμπι ήταν και το επόμενο παιχνίδι, που έγινε την Κυριακή το πρωί με αντίπαλο τον ΓΑΟ Πειραιά. Αυτή τη φορά στο τέλος χαμογέλασαν τα κορίτσια μας, που μετά από τρίωρο παιχνίδι επικράτησαν της Πειραιώτικης ομάδας με σκορ 4-3. Μετά από τα αποτελέσματα αυτά οι Σάρισες βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Με τις Σάρισες αγωνίστηκαν οι: Yuhua Liu, Χρυσή Φωτιάδου, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου. Την ομάδα συνόδεψε και καθοδήγησε ο Λίβιου Πρεντοάικα.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Vamos Sarises!!!