Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΣΧΟΛΕΙΑ| Δείτε που θα είναι κλειστά

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων (Α/βάθμιας  & Β/βάθμιας Εκπαίδευσης) του Δήμου Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση, την Δευτέρα22 Ιανουαρίου 2024,όλα τα σχολεία της  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από αυτούς στις Δημοτικές Κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί. 

Διακοπή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Γεώργιου Στεργίου, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Δήμο Πρεσπών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.