Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας μαζί με αντιπροσωπεία μελών του συμβουλίου

-Κατά την επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλώρινας Πρεσπών και Εορδαίας  κ.κ Ειρηναίο  εκφράστηκαν οι ευχές του συμβουλίου της ΔΕΕΠ για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, με ακλόνητη υγεία ώστε να αρχιερατεύσει για πολλά χρόνια στην Μητρόπολη μας.

-Κατά τις επισκέψεις στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ.  Αθανάσιο Τάσκα  και στον Δήμαρχο Φλώρινας  κ. Βασίλειο Γιαννάκη  εκφράστηκαν οι ευχές του συμβουλίου της ΔΕΕΠ για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους  ταυτόχρονα  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και απασχολούν  την περιφέρεια και τον  δήμο αντίστοιχα , τη λειτουργία τους,  τα προβλήματα των πολιτών που καλούνται να επιλύσουν και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

-Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ της ΔΕΕΠ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ά & Β Βαθμού σε θέματα που αφορούν τον Δήμο και την Περιφέρεια της Φλώρινας .

Στις συναντήσεις παρέστησαν από τη ΔΕΕΠ ο Πρόεδρός  κ. Νικόλαος Ευαγγέλου, ο Αντιπρόεδρος  κ. Αναστάσιος Παπαμιχαήλ, ο Τομεάρχης απολιγνιτοποίησης  κ. Μιχαήλ Μάρου , ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Φλώρινας κ. Νικόλαος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου κ. Γιώργος Τσιρώνης , ο Αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου κ. Ιωάννης Ηλιάδης,  ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Πρεσπών  κ. Νικόλαος Κακαράντζας  και ο συνεργάτης κ. Χαράλαμπος Μανουδάκης .

Για την ΔΕΕΠ ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο ΠρόεδροςΕυάγγελου Νικόλαος