Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

4 συχνές ανασφάλειες των ανδρών


Ο άνδρας είναι το ''ισχυρό'' φύλο, όμως όπως φαίνεται ακόμα και οι ισχυροί… πάσχουν. Δείτε τις δέκα πιο συχνές ανδρικές ανασφάλειες.

Συνηθίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τάσεις ανασφάλειας, όμως και οι άνδρες δεν πάνε πίσω. Μπορεί να καυχώνται πως είναι το «ισχυρό» φύλο, όμως σε αρκετές περιπτώσεις έχουν και εκείνοι τα τρωτά τους σημεία. Ποιες είναι λοιπόν οι ανασφάλειες των ανδρών;

Οι κοιλιακοί τους

Ακόμα και αν έχουν να πατήσουν γυμναστήριο από τον καιρό του Νώε, οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να εντυπωσιάζουν τις γυναίκες με ένα σετ γραμμωμένων κοιλιακών.

Τα μαλλιά τους

Αν τα έχουν, θα θέλουν να τα κρατήσουν και να καμαρώνουν κάθε στιγμή για αυτά. Αν δεν τα έχουν, θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν ό,τι έχει απομείνει.

Το ύψος τους

Όσο οι γυναίκες γνωρίζουν ότι ο ιδανικός άνδρας θα πρέπει να είναι ελάχιστα πιο ψηλός από αυτές όταν φορούν γόβες, άλλο τόσο το ξέρουν και οι άνδρες.

Η διατροφή τους

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι άνδρες μπορούν να γίνουν πολύ χειρότεροι από τις γυναίκες όσον αφορά το σώμα τους εν όψει παραλίας. Όσο πασχίζουν αυτές να χωρέσουν στο τόσο δα μπικίνι, άλλο τόσο και εκείνοι προσέχουν (κρυφά) τη διατροφή τους για να ξεφορτωθούν τα παραπανίσια κιλά εν όψει καλοκαιριού.

Πηγή: www.in2life.gr