Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Εορτάστηκαν τα 111 Έτη Ελευθερίας της Κέλλης Φλώρινας, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού κ. Φλώρου

-Την Κυριακή το πρωί 5 Νοεμβρίου 2023, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού κ. Φλώρου, αξιωματικών του Ε.Σ. της ΕΛ.ΑΣ του Π.Σ των τοπικών και περιφερειακών πολιτικών αρχών πραγματοποιήθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κέλλης, ακολούθησε  Δοξολογία εντός του Ιερού Ναού.

-Στο Ηρώο της Τοπικής Κοινότητος Κέλλας, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία ακολούθησε  επιμνημόσυνη δέηση, κατόπιν έγινε αναφορά στο ιστορικό για την μάχη της Κέλλης.

-Ακολούθησε Κατάθεση στεφάνων, μετά το πέρας, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη Αυτών, που έπεσαν για την Πίστη και για την Πατρίδα.

-Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε και μετά ακολούθησε παρέλαση μπροστά από τις Αρχές και τον Λαό της Τοπικής Κοινότητας Κέλλας.

-Τα Χορευτικά Συγκροτήματα χόρεψαν τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. Πριν την παράθεση γεύματος στους επίσημους που τίμησαν με την παρουσία τους τα Ελευθέρια της Κέλλης, δόθηκε δώρο ένα εικόνισμα μεγάλων διαστάσεων από τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Τάσκα Αθανάσιο, στον στρατηγό κ. Φλώρο.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ