Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ| ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 18.00, ΕΣΗΕΑ

Οι καιροί είναι κρίσιμοι. Δίπλα μας μαίνονται πόλεμοι που μπορεί να εξελιχθούν σε γενικές καταστροφές, ενώ η Τουρκία μας εκβιάζει. Απαιτεί παραχωρήσεις στην Εθνική μας Κυριαρχία, στα κυριαρχικά μας δικαιώματα και στην Κύπρο.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ., παρά το 41%, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα φλέγοντα προβλήματα της χώρας: τις «φυσικές» καταστροφές πυρκαγιές, πλημμύρες – την ασφάλεια, το αυξανόμενο κύμα λαθρομεταναστεύσεων, την ακρίβεια και πάνω από όλα το δημογραφικό. Ανίκανη Κυβέρνηση, ανίκανη Αντιπολίτευση!

Ο Πατριωτικός χώρος δεν άκουσε την πρόσκλησή μας για ενωτική κάθοδο στις εκλογές, αλληλοκατηγορείται και απογοητεύει.

Μπροστά σε αυτή τη ζοφερή αλλά και επικίνδυνη κατάσταση δεν μπορεί να αδρανήσουμε επειδή δεν μας τίμησε ο κόσμος με την ψήφο τους. Όχι. Αντίθετα, πρέπει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή, με μεγαλύτερη εμπειρία και χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.

Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα για την Πατρίδα, για την Πίστη μας, για την Ελληνοχριστιανική οικογένεια και πάνω από όλα για τους νέους μας, σας καλούμε την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα «Γεώργιος Αναστασόπουλος» στον 3ο όροφο.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα αναπτύξει τις συγκεκριμένες δράσεις – το νέο ξεκίνημα στο οποίο καλούμε όλους να συστρατευθούν.