Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Ο χρόνος που περνά και χάνεται» στην Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Ο χρόνος που περνά και χάνεται» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης (Δημοσθένους 4) την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρα 7 μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ειρήνη Ιωαννίδου, Ποιήτρια και Μαρία-Δέσποινα Ράμμου,Mεταδιδακτορική ερευνήτρια Κλασικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.-Συγγραφέας. Την εκδήλωση συντονίζει η Δήμητρα Καραγιάννη, Συγγραφέας-Εκδότρια-Φιλόλογος. Στη μουσική ο Γιώργος Τσέλιος (κλασική κιθάρα).

Όσοι από τους συμμετέχοντες στον τόμο παρευρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν, αν το επιθυμούν, να διαβάσουν ένα απόσπασμα της συμμετοχής τους (έως 200 λέξεις).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις Εκδόσεις Παρέμβαση και το περιοδικό Παρέμβαση σε συνδιοργάνωση με την Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης.

Ο «Χρόνος που περνά και χάνεται» είναι μία συλλογική έκδοση που περιλαμβάνειδιακόσιες σαράντα συμμετοχές, οι οποίες αφορούν ποιήματα, διηγήματα και φωτογραφίες, παρουσιάζοντας την ξεχωριστή ματιά καθενός από τους δημιουργούς αναφορικά  με την επίδραση του χρόνου και τα σημάδια που αφήνει στις ζωές μας.Το έργο εξωφύλλου είναι του Τάκη Χάτσιου.