Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Σε μια εντυπωσιακά κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου στον Πειραιά, με πλήθος κόσμου και σε κλίμα έντονου παλμού και ανεπανάληπτου ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη κεντρική προεκλογική ομιλία του Πατριωτικού Συνασπισμού, παρουσία του επικεφαλής του Πατριωτικού Συνασπισμού κου Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο εκδότης των εκδόσεων Στέμμα και υποψήφιος του ψηφοδελτίου επικρατείας, κος Κωνσταντίνος Γ. Λουκάς.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των προέδρων κ.κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Ζώη Μπέχλη, Θανάση Κολυβά, Γιάννη Μαλταμπέ, Παναγιώτη Μαντζάνα και Μιχάλη Μπέλλα που συνοψίστηκαν στο κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας «Για την Ελλάδα με κάθε κόστος», ενώ παράλληλα τόνισαν την κομβική χρονική στιγμή της απόφασης για αυτήν την εκλογική συμπόρευσή τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον κο Πρόδρομο Εμφιετζόγλου —που έχει ξεχωρίσει και διακρίνεται εμπράκτως για τον αγνό πατριωτισμό, τη φιλοπατρία και την ανεκτίμητη προσφορά του στην πατρίδα— σε μια ομιλία από καρδιάς που συμπύκνωσε τις βαθιές ανησυχίες του για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και το όραμά του. Ο ίδιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη μεγαλειώδη συμμετοχή του κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε την πρωτοβουλία συνασπισμού των πατριωτικών δυνάμεων, στηρίζοντας τον Πατριωτικό Συνασπισμό, ως την πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται πάνω απ’ όλα την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, τη θρησκεία και την οικονομική ελευθερία.

Το Γραφείο Τύπου