Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Αντωνιάδης Γιάννης| Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Φλώρινας μετά από πρόσκληση της διοίκησης και των εργαζομένων

-Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Φλώρινας μετά από πρόσκληση της διοίκησης και των εργαζομένων. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος του δήμου Φλώρινας κ. Θεοφανίδη Δημήτριο.

-Με την διευθύντρια κ. Νόνη Αβραμόπουλου και τους εργαζόμενους συζητήσαμε για τα θέματα που τους απασχολούν με κυρίαρχο το ζήτημα της ψήφισης του νέου νόμου για την λειτουργία των ΔΕΥΑ και την μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων.

-Ενημέρωσα με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο τους εργαζόμενους ότι δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση ιδιωτικοποίηση του νερού . Το ΣτΕ αναφέρει σε αποφάσεις του ότι είναι συνταγματικός και επιβεβλημένος ο έλεγχος της ΕΥΔΑΠ από το Δημόσιο όχι μόνο με εποπτεία αλλά και μέσω του μετοχικού της κεφαλαίου.

-Παράλληλα απάντησα στα ερωτήματα των εργαζομένων και συζητήσαμε και όλα τα υπόλοιπα θέματα που τους απασχολούν.

Θέλω να συγχαρώ την διευθύντρια κ.Νόνη Αβραμόπουλου και όλο το προσωπικό της ΔΕΥΑ Φλώρινας για τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλουν, πολλές φορές και σε αντίξοες συνθήκες για να ανταποκριθούν στα υψηλά καθήκοντα τους. Είμαι δίπλα τους και τους στηρίζω με κάθε τρόπο.

Πηγή από f.b Γιάννης Αντωνιάδης