Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Το Σάββατο 04/02/2023 θα επισκεφτεί την Π.Ε Φλώρινας ο Υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας, προσκεκλημένος του βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη και της ΔΕΕΠ Φλώρινας


 

Καλούνται όλοι οι επιχειρηματίες ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων,   εστίασης και συναφών με τον τουρισμό επαγγελμάτων  της Π.Ε Φλώρινας, να παραβρεθούν στην διευρυμένη  σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Π.Ε Φλώρινας ( Πτολεμαίων 1- Διοικητήριο) την ίδια μέρα και ώρα 11:00 π.μ. . Θα ακολουθήσει  ανοιχτή συζήτηση όπου οι επιχειρηματίες αφενός θα ενημερωθούν για τα προγράμματα τουριστικής ανάπτυξης που σχεδιάζει και υλοποιεί  το Υπουργείο και αφετέρου θα μπορούν να θέσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και να  καταθέσουν ιδέες , προτάσεις και απόψεις στον κ. Υπουργό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 20:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ.  Υπουργού με στελέχη και φίλους της παράταξης στην αίθουσα του Ε.Β.Ε Φλώρινας ( Μεγαρόβου 15) .

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Υπουργού έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 04/02/2023

10:30:   Άφιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας .  Συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας  κ. Σωτήριο Βόσδου και δημάρχους Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη και Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη.

11:00-12:00 : Διευρυμένη σύσκεψη στην  Π.Ε Φλώρινας με εκπροσώπους ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εστίασης της Π.Ε Φλώρινας

12:15: Περιήγηση στον πεζόδρομο Φλώρινας .

13:00: Συνάντηση με τον δήμαρχο Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη

13:30 : Επίσκεψη στην  τοπική κοινότητα  Αγίου Παντελεήμονα.

14:00  : Επίσκεψη σε μεταποιητικές μονάδες  του δήμου Αμυνταίου

19:00: Επίσκεψη στον μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο.

19:30:  Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε στο ΕΒΕ.

20:00: Συνάντηση με στελέχη και φίλους της παράταξης στο ΕΒΕ.