Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Ολοκλήρωση των εργασιών στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Karlsruhe University of Applied Sciences.

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκαν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι εργασίες στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Karlsruhe University of Applied Sciences και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα γνωστικά αντικείμενα των Νεοφυών Επιχειρήσεων (Startups) και της Στρατηγικής στο Διεθνές Επιχειρείν (International Business Strategy).

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, δεν κατέστη εφικτή η φυσική παρουσία της ομάδας των Γερμανών καθηγητών και φοιτητών στην Κοζάνη και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Η επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος, Καθηγήτρια του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ. Χάϊδω Δριτσάκη, μαζί με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, κ. Ιωάννη Αντωνιάδη οργάνωσαν και επέβλεψαν τις ομάδες των φοιτητών μέσα από διαλέξεις και workshops που πραγματοποιήθηκαν τόσο από το ακαδημαϊκό προσωπικό του Ιδρύματος, όσο και από εξωτερικούς συνεργάτες (ΣΕΒΕ, OK!THESS). Η συνεργασία συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των επιχειρηματικών πλάνων στο Karlsruhe University of Applied Sciences, το Δεκέμβριο του παρόντος έτους.