Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ο ογκολόγος - Παθολόγος Ιπποκράτης Κοραντζής MD, MSc, PhD στο ΙΑΣΙΣ Κοζάνης

Ογκολόγος-Παθολόγος, Συνεργάτης της Κλινικής Αγίου Λουκά Θεσσαλονίκης, Διδάκτωρ Aριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
-Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησα το 2002 από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου, ξεκίνησα την ειδικότητα της Παθολογικής Ογκολογίας την οποία ολοκλήρωσα το 2011 λαμβάνοντας τον τίτλο από την Πανεπιστημιακή Ογκολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης. Το 2011 ανακηρύχθηκα Διδάκτορας του ΑΠΘ, παρουσιάζοντας τη Διδακτορική Διατριβή μου με θέμα τον καρκίνο του μαστού. Το 2012 εργάστηκα ως έμμισθος επιμελητής στο νοσοκομείο Guy’s στο Λονδίνο. Κατά την παραμονή μου στην Αγγλία έλαβα, μετά από εξετάσεις,την βρετανική πιστοποίηση ”Specialty Certificate Examinations in Medical Oncology”, ενώ παράλληλα  απέκτησα την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ογκολογίας (ESMO Examination for Medical Oncologists). Από το 2008 έως και σήμερα, έχω συμμετάσχει σαν ερευνητης και συν-ερευνητης σε 25 ερευνητικές μελέτες φάσης Ι, ΙΙ και ΙΙΙ.
-Επιπρόσθετα, συμμετέχω σε διεθνείς ογκολογικές Ομάδες(ASCO, ESMO), ενώ το βιογραφικό μου φέρει δημοσιεύσεις σε εθνικά και κυρίως σε διεθνή περιοδικά. Συμμετέχω ενεργά σε πολλά επιστημονικά συνέδρια με ομιλίες και ανακοινώσεις. Από το 2013, συνεργάζομαι με την Κλινική του Αγίου Λουκά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Από το 2020 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο και στο ίασις Κοζάνης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΡΑΝΤΖΗΣ MD, MSc, PhD.
Επικοινωνία Email: korangr@yahoo.com
tel: 6974000528  - 2310 390566