Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Πως μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά το πλυντήριο πιάτων; Με φυσικό τρόπο

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι το πλυντήριο των πιάτων σας θέλει και αυτό το δικό του καθάρισμα!
Υπολείμματα φαγητού, υγρό πιάτων και βακτήρια συσσωρεύονται στα πλυντήρια πιάτων, γεγονός που δημιουργεί έδαφος αναπαραγωγής για τα μικρόβια και διατηρεί επίσης το μηχάνημα σε λειτουργία αποτελεσματικά. Πρέπει λοιπόν να καθαρίζετε το φίλτρο του πλυντηρίου πιάτων σας και να αποστραγγίζεστε μία φορά το μήνα.
Πρώτον, θα πρέπει να αφαιρέσετε την σχάρα. Κοιτάξτε την αποστράγγιση του πλυντηρίου πιάτων για να δείτε αν υπάρχει κάτι που έχει πιαστεί σε αυτό. Μόλις αφαιρέσετε τυχόν συσσώρευση που υπάρχει, η αποστράγγιση στο πλυντήριο θα βελτιωθεί. Αυτό όχι μόνο καθιστά το πλυντήριο πιάτων πιο αποτελεσματικό, αλλά και αποτρέπει τις ζημιές.
Ρίξτε ένα φλιτζάνι άσπρο ξίδι σε ένα δοχείο που είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο επάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων. Στη συνέχεια, εκτελέστε ένα κύκλο πλυσίματος ζεστού νερού, το οποίο θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τυχόν βρομιές. Αυτό το βήμα θα αφαιρέσει επίσης μυρωδιές οσμές, πάρα πολύ.
Θα χρειαστείτε μαγειρική σόδα για το τελικό βήμα. Πασπαλίστε ένα φλιτζάνι στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων και στη συνέχεια εκτελέστε έναν ακόμη μικρό κύκλο ζεστού νερού. Στη συνέχεια, το πλυντήριο πιάτων θα μυρίζει φρέσκο ​​και θα φαίνεται ωραίο και καθαρό.
ΠΗΓΗ: www.vita.gr