Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.
Τους βγάζουν από τις φυλακές με προϋπόθεση ότι θα έρθουν να κατακτήσουν στην Ευρώπη. Η πρώτη γυναίκα  Σαρία Δικαστής
Η Τυνησία χάρισε  την ελευθερία σε 2,391 φυλακισμένους υπό την προϋπόθεση να εγκαταλείψουν τη χώρα (για να τους φιλοξενήσουμε εμείς)
Με την ευκαιρία της ένατης επετείου της επανάστασης στις 14 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τύνιδας Kais Saied αποφάσισε να παράσχει χάρη σε 2,391 φυλακισμένους όταν απελευθερώθηκε ο πρώην πρόεδρος Zine El Abidine Ben Ali. Η απόφαση λήφθηκε μετά από συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μοχάμεντ Κάριμ Τζάμουση.
Υπάρχει κίνδυνος να επαναληφθεί το κύμα προσγείωσης πρώην Τυνήσιων κρατουμένων το 2017 και τα προηγούμενα χρόνια.
Είναι οι ίδιοι λαθρομετανάστες της Τυνησίας που παραδέχονται ότι είναι πρώην κρατούμενοι που έχουν κερδίσει τη χάρη τους και έχουν φορτωθεί με πλοία στην Ιταλία.
Οι Τύνιδαι κρατούμενοι πληρώνουν 1.000 ευρώ για να φτάσουν στην Ιταλία. Ένας νεαρός παράνομος μετανάστης από την Τυνησία που περίμενε έναν επιβάτη να τον πάει στη Γαλλία του είπε γι ‘αυτό στην Βεντιμίνια.
Έδειξε τα βίντεο στους Matrix ανταπροκριτες από το ταξίδι του, τότε εκείνο του αγγλικού πλοίου που «τον έσωσε» και τον έφερε στη Μεσίνα.
Όταν ρωτήθηκε αν η ιστορία της «χάρης» ότι οι φυλακές ανοίγονται στη χώρα του, έτσι ώστε πολλοί εγκληματίες μπορούν να έρθουν στην Ευρώπη είναι αλήθεια, απάντησε ναι.
Χιλιάδες ακολούθησαν αυτό το μονοπάτι. Και συνεχίζουν να έρχονται. Ένας θαλάσσιος αποκλεισμός με άμεσες απορρίψεις στη Βόρεια Αφρική είναι επειγόντως απαραίτητος.
Γέμισε η Ευρώπη εγκληματίες
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
http://nikosxeiladakis.gr/