Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

tips για να φαίνεσαι ψηλή!!!

Τζιν με καμπάνα
Τα στενά τζίν με καμπάνα στο τελείωμα δημιουργούν τη αίσθηση μακρύτερου ποδιού. Ειδικά όταν το στρίφωμα το παντελονιού χτυπά ακριβώς στο πάνω μέρος του παπουτσιού. Συνδύασε τα με μπλούζες που φτάνουν μέχρι τη μέση σου.
Μακριές φούστες και φορέματα
Μπορεί μερικοί να υποστηρίζουν ότι μόνο οι πολύ ψηλές γυναίκες μπορούν να φορέσουνmaxi κομμάτια αλλά αυτό είναι λάθος. Διάλεξε μια στενή μακριά φούστα ή φόρεμα και για να δείξουν πιο μακριά τα πόδια σου, και όπως και παραπάνω βάλε μπλούζες που φτάνουν μέχρι τη μέση σου.
Mini φούστες και φορέματα
Όταν είσαι petite μπορείς να φοράς είτε πολύ μακριές φούστες είτε αρκετά κοντές, όχι κάτι ενδιάμεσο. Οι mini φούστες εξαιτίας του μήκους δείχνουν περισσότερο τα πόδια σου και τους μπορούν να σε κάνουν να φανείς πιο ψηλή, πρόσεξε όμως μη το παρακάνεις.
Κότσος
Μαζεύοντας όλα τα μαλλιά σου ψηλά ή δίνοντας τους όγκο εκτός του ότι προσθέτεις μερικά εκατοστά δίνεις και την αίσθηση ότι είσαι πιο ψηλή.
Φόρεσε ένα χρώμα
Ένα total black outfit θα ήταν είναι ότι πρέπει για να δημιουργήσεις μια κάθετη γραμμή στη σιλουέτα σου και να «ξεγελάσεις» το ύψος σου.
Ψηλόμεσα παντελόνια
Με ένα ψηλόμεσο τζιν και μια ελαφρώς cropped μπλούζα μπορείς να δείξεις αρκετά ψηλότερη στη στιγμή.
Μυτερές μπαλαρίνες
Τα παπούτσια που έχουν μύτη μακραίνουν τη γραμμή του ποδιού σου και έτσι δεν χρειάζεται να φοράς κάθε μέρα τακούνια.
Κάθετες ρίγες
Είναι πλέον γνωστό ότι το πιο εύκολο τρικ για να δείξεις ψηλότερη είναι να φορέσεις κάθετες ρίγες που έτσι κι αλλιώς είναι πάντα στη μόδα.
Όχι στις μεγάλες τσάντες
Διατήρησε όλα τα αξεσουάρ σου ανάλογα με το σωματότυπο σου, φορώντας μια τεράστια τσάντα μειώνεις πόντους από το ανάστημα σου.
Κόψε τα μαλλιά σου
Τα μακριά μαλλιά δείχνουν να σε «τραβούν» προς τα κάτω ενώ τα κοντά το αντίθετο. Ένα χαριτωμένο καρέ κούρεμα θα ήταν η ιδανική επιλογή.
Λεπτές ζώνες
Όπως είπαμε και πριν προσπάθησε τα αξεσουάρ σου να ταιριάζουν με το σωματότυπο σου για να σε αναδεικνύουν.
Τέλεια εφαρμογή
Είναι πολύ σημαντικό όλα τα ρούχα σου να σου εφαρμόζουν τέλεια. Ειδικά τα σακάκια που φοράς, τα jackets και οι μπλούζες σου. Σιγουρέψου ότι κάνουν καλή εφαρμογή στους ώμους και ότι τα μανίκια είναι «χτυπούν» ακριβώς στον καρπό του χεριού σου.
Μπλούζες με V
Τα μπλουζάκια αυτά κάνουν κατευθείαν τον κορμό του σώματος σου πιο λεπτό και μακρύ.
Marianna Giannatou
ΠΗΓΗ: ladyfirst.gr