Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Στέφανος Μπίρος: Αξιολογήστε το πρόγραμμα μου και κρίνετε αντικειμενικά

-Την Τετάρτη το βράδυ 15 Μαΐου, στην τοπική κοινότητα Νέου Καυκάσου Φλώρινας ο αρχηγός της παράταξης «Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική Συνεργασία» Στέφανος Μπίρος παρουσίασε το πρόγραμμα του στους κατοίκους της ακριτικής περιοχής.
-Ο κ. Μπίρος έκανε αναφορά σε τρεις άξονες, σπονδυλική στήλη για την βιωσιμότητα και ανάπτυξη της κοινότητας.
-Αναφέρθηκε στο χρόνιο θέμα του νερού λέγοντας ότι στοχεύει στην οριστική επίλυση δίνοντας νερό από πηγή (και όχι από γεώτρηση), από τον Ακρίτα ή το φράγμα Παρορίου.
-Τα λύματα της αποχετεύσεις θα επεξεργάζονται με βιολογικό καθαρισμό και θα διοχετεύονται στο περιβάλλον φιλικά χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες προς το οικοσύστημα.
-Στον τρίτο άξονα έκανε αναφορά για 600 τόνους πίσσας ασφαλτόστρωσης σε δρόμους που χρήζουν ανακατασκευή προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα διερχόμενα οχήματα εγγυώντας την οδική ασφάλεια τους.
-Στο τέλος ο κ. Μπίρος έθεσε το «δίλημμα» στους παρευρισκόμενους: Καλές οι συγγένειες και οι φιλίες, αλλά εγώ σας προτρέπω να αξιολογήστε το πρόγραμμα μου και να κρίνετε αντικειμενικά, ψηφίζοντας αυτόν που σας νοιάζεται, που μπορεί και θέλει να προσφέρει στον τόπο περισσότερα!.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος - Εκδότης
iliadisspiros@hotmail.com