Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Φουσκωτό σκάφος ''Hercules Shorty''

Σε τρεις τύπους ανάλογα με το μήκος τους 185cm, 220cm, 240cm και 270cm. Επιλέξτε τον κωδικό προϊόντος που επιθυμείτε και διαβάστε περισσότερα στις λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά.
Τα Φουσκωτά Σκάφη “Hercules” της Lalizas διατίθενται σε τρεις τύπους ανάλογα με το μήκος τους. Το μήκος των σκαφών κυμαίνεται στα185cm, 220cm, 240cm και 270cm, με τη δυνατότητα περαιτέρω επιλογής στο πάτωμα του σκάφους ή την ύπαρξη φουσκωτής καρίνας.
Ανάλογα με το μοντέλο, το φουσκωτό “Hercules” μπορεί να έχει το τελευταίας τεχνολογίας φουσκωτό πάτωμα, ξύλινο ενιαίο ή με πηχάκια. Τα σκάφη “Hercules” περιλαμβάνουν δύο αεροθαλάμους μεγάλης διαμέτρου, οι οποίοι σε συνδυασμό με τον κυματοθραύστη γύρω από το σκάφος, δεν επιτρέπουν στο νερό να εισχωρήσει εύκολα στο εσωτερικό τους. Περιλαμβάνονται επίσης χειρολαβές, σχοινί συγκράτησης, καθώς και ανοξείδωτα μεταλλικά μέρη.
Τα φουσκωτά σκάφη “Hercules”, κατασκευάζονται από το ανθεκτικό υλικό PVC 1100D 1050 g/m2 και τα επιμέρους τμήματα έχουν συγκολληθεί με τη μέθοδο της ψυχρής κόλλησης, για μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στο χρόνο.