Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Γνωρίζετε ότι…..

-Το 50% του πληθυσμού της γης, δεν έχει πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό!
-Κατά 36% αυξήθηκε, η κατά κεφαλή παραγωγή σκουπιδιών στην Ευρώπη, από το 1980 μέχρι σήμερα!
-Ενώ ο μέσος Ευρωπαίος καταναλώνει, τον χρόνο 330 λίτρα καύσιμα, ο μέσος Αμερικάνος ξεπερνά τα 1.600 λίτρα, στο ίδιο χρονικό διάστημα!
-Μόνο το 15% της παγκόσμιας χλωρίδας και πανίδας, έχει αναγνωριστεί μέχρι το 2000!
-Όποιος κάνει χρήση Η/Υ, υπολογίζεται πως θα καθίσει μπροστά στον Η/Υ, σε όλη του την ζωή, 729 ημέρες!
Τελικά οι αμερικάνοι φταινε και για το AIDS; Σύμφωνα με την πιο αληθοφανή υπόθεση το AIDS, είναι αποτέλεσμα εμβολίων που έκαναν οι αμερικάνοι σε δύστυχους κατοίκους του Βελγικού Κονγκό, στην 10ετία του ‘50, με τα οποία έκαναν δοκιμές για τον ιό της πολιομυελίτιδας. Αυτό το εμβόλιο περιείχε ιστούς από χιμπατζήδες, μολυσμένους από ιούς παρεμφερείς με τον HIV, ο οποίος προκαλεί το AIDS!
-Σύμφωνα με τους γενετιστές και βιολόγους Randy Thornhill και Craig Palmer, «Ο βιασμός είναι ένα φυσικό φαινόμενο και αποτελεί προϊόν της ανθρώπινης εξελεγκτικής κληρονομιάς». Με απλά λόγια, ο βιασμός δεν είναι εκδήλωση ακραίου μισογυνισμού, αλλά μια εξελικτική στρατηγική που εφαρμόζουν οι άνδρες όταν θέλουν απελπισμένα να «φυτέψουν» κάπου τα σπερματοζωάρια τους. Και όλα αυτά στηρίχθηκαν στην θεωρία του Δαρβίνου!
-Το 30 με 50% της βοήθειας που έστειλαν οι φαρμακευτικές εταιρείες, στην Βοσνία, είναι άχρηστη και πρέπει να καταστραφεί!
-Αυτοί που παντρεύονται την πρώτη τους αγάπη, έχουν 6 φορές λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν, από αυτούς που άλλαξαν πολλούς ερωτικούς συντρόφους!