Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Γνωρίζετε ότι…

-Οι Μεσσήνιοι όταν καίνε τα δάκτυλα τους (από κάρβουνα ή αναπτήρα), το ακουμπούν στον λοβό του αυτιού τους αμέσως. Και παραδόξως πετυχαίνουν τον περιορισμό του πόνου!
-Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν τα επόμενα χρόνια, λόγω του φαινόμενου του «Θερμοκηπίου». Πλέον οι μέρες θα είναι καυτές, οι νύχτες ανυπόφορα ζεστές και οι βροχές θα προκαλούν πλημμύρες!

-Σε 250 εκατ. χρόνια από σήμερα η Μεσόγειος δεν θα υπάρχει, και στην θέση της θα υπάρχει μια τεράστια οροσειρά, γιατί η Αφρική «σπρώχνει» προς την Ευρώπη. Η Αυστραλία θα πάει βόρεια και θα ενωθεί με την Ασία. Ο ατλαντικός ωκεανός αφού μεγαλώσει για λίγο θα εξαφανιστεί τελείως. Θα δημιουργηθεί μια νέα Παγγαία (Dejavu)!
-Υπάρχουν 18 πλανήτες που γυρνούν αδέσποτοι στο διάστημα και οι οποίοι απειλούν όλες τις θεωρίες των φυσικών για το διάστημα. Δεν υπόκεινται σε κανενός είδους τροχιά και φυσικές δυνάμεις!
-Μικρές φυσαλίδες ύλης, αποτελούμενες από τα λεγόμενα κουάρκ, μπορεί να ξεφύγουν από τον επιταχυντή σωματιδίων στο Λονγκ ’ιλαντ και να αρχίζουν να καταβροχθίζουν την συνηθισμένη ύλη. Η πιθανότητα να γίνει αυτό είναι 20 στο δισεκατομμύριο. Αρκετά μεγάλη για ένα τέτοιο γεγονός!
-Όταν κάποιος ασθενής έχει στρες τα τραύματα δεν επουλώνονται γρήγορα!
-2500 ελιές απαιτούνται για την παραγωγή ενός λίτρου φίνου παρθένου ελαιόλαδου.