Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Το ταξίδι των αμνών»

υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος την Κυριακή 4 Μαΐου επέλεξε το Αμμοχώρι Φλώρινας να παρουσιάσει τον συνδυασμό του «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στο οικογενειακό κέντρο «Μίμης».
-Πλήθος κόσμου που θα ζήλευαν ακόμα και υποψήφιοι μεγάλων αστικών κέντρων τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο Δήμαρχο και τον συνδυασμό του, περισσότεροι από 600 «πλημμύρησαν» την μεγάλη αίθουσα, παρόν έδωσε το 95% τουλάχιστον των υποψηφίων του συνδυασμού, μεγάλα ονόματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτευτές όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλιάδης Δημήτριος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευαγγέλου Τάκης, και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Βόζδου Σωτήρης.
-Την παράσταση όμως έκλεψε με την παρουσία του ο πολιτευτής και ίσως αυριανός βουλευτής κ. Αντωνιάδης Γιάννης! έτσι έδωσε σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για την επίσημη θέση  και στήριξη στο πρόσωπο του κ. Βοσκόπουλου.
-Οι οργανωτές της παρουσίασης τα πήγαν πολύ καλά, πλούσιο έντυπο καλογραμμένο υλικό μοιράστηκε σε όλους, η ομιλία του υποψήφιου ήταν σχετικά σύντομη αλλά ουσιαστική, στο πρώτο σκέλος έκανε αναφορά στις ευθύνες αιρετών για τις απόλυες που υπέστη η πόλη της Φλώρινας όπως το πανεπιστήμιου το στρατόπεδο κ.α
Στο δεύτερο σκέλος αναφέρθηκε στο έργο του και στο γεγονός ότι υλοποίησε σχεδόν όλο το πρόγραμμα του, τέλος έκλεισε με τις νέες δεσμεύσεις του για έργα πνοής, υποδομής και κοινωνικού χαρακτήρα.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.