Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Επιστολή για την απονομή βράβευσης της ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΣ

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑΤΑ: ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ-ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΩΝ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΘΕΑΤΡΟΥ-ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ
Γρηγορίου Λαμπράκη 38 Τ.Κ. 546 38 Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ. 2310 215659, ΚΙΝ. 6977 321330
Θεσσαλονίκη 03-04-2014
Αρ. Πρωτ. 718
Προς το Δ.Σ. του παιδικού χωριού S.O.S.
Γρ. Παλαμά 8 Θεσ/νίκη
Αξιότιμοι κύριοι
-Σας γνωρίζουμε ότι στις 3 και 4 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης το Γ' Παγκόσμιο συνέδριο Αμφικτυόνων με θέμα (Ο λόγος ο Ελληνικός φως της Οικουμένης) με ομιλητές Ελληνικές και Ξένες προσωπικότητες και συμμετοχή μελών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

-Το συνέδριο θα πλαισιωθεί από μουσικά και χορωδιακά σχήματα - θεατρικά δρώμενα και με παράλληλη έκθεση έργων ζωγραφικής του Συλλόγου Αποφοίτων Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.
-Επίσης κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει και η απονομή των βραβείων του Παγκόσμιου ποιητικού διαγωνισμού με το ίδιο θέμα και θα τιμηθούν προσωπικότητες και φορείς για την πολιτιστική και κοινωνική τους προσφορά.
-Η Αμφικτυονία Ελληνισμού, εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τη δράση σας και την προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισε να σας απονείμει το βραβείο Ευποιίας. Η βράβευση θα γίνει κατά την διάρκεια του συνεδρίου. Την ώρα και μέρα θα την καθορίσουμε από κοινού.
-Τα μέλη μας κυρία Περικλέους Διονυσία και Τσοκτουρίδου Παρθένα εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στο Φορέα σας αντίτυπα των εκδοθέντων βιβλίων τους, με τίτλους «Η γιαγιά η Κεφαλονίτισσα και ο Μαρξ ημών ο επιούσιος» 400 βιβλία και «Ο κόκκινος ποταμός - το παραμύθι των διαβητικών» 100 βιβλία αντίστοιχα (εκδόσεις Αμφικτυονία Ελληνισμού) τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε.
-Συνημμένα σας επισυνάπτουμε τρίπτυχο με τις δραστηριότητες της Αμφικτυονίας για δική σας πληρέστερη ενημέρωση.
Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε την απάντησή σας.
Κοινοποίηση:
Περικλέους Διονυσία
Τσοκτουρίδου Παρθένα

Με εξαιρετική τιμή
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΚΟΝΗΣ         ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΪΝΑΛΗ