Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ενισχύθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας με την παραλαβή 8 νέων οχημάτων

 -Παρελήφθησαν 8 νέα οχήματα πριν λίγες μέρες από την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, τα σύγχρονα οχήματα εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενισχύοντας σημαντικά την επιχειρησιακή ανταπόκριση των Υπηρεσιών του Σώματος στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
-Τα οχήματα μάρκας Nissan Qashqai  4X4 1.700 κ.ε Diesel με ιπποδύναμη 170 ίππων τα προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Τομέα Συνόρων και θεωρήσεων του ταμείου εσωτερικής ασφάλειας για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.
-Την παρουσίαση έκανε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φλώρινας κ. Γεωργιάδης στα Μ.Μ.Ε, κατά την παρουσία μεταξύ άλλων είπε στους δημοσιογράφους: «Παρελήφθησαν από την υπηρεσία μας 8 περιπολικά αυτοκίνητα τύπου  Nissan Qashqai τα οποία θα κατανεμηθούν σε διάφορες υπηρεσίες της Δ.Α Φλώρινας (4 ΤΤ Φλώρινας – 2 ΑΤ Αμυνταίου – 1 ΑΤ Βεύης – 1 ΑΤ Πρεσπών). Στις επόμενες μέρες θα παραληφθούν άλλα 2 οχήματα τύπου Citroen jumber 9 θέσεων για κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας μας. Με την ενσωμάτωση των προαναφερόμενων οχημάτων θα εμπεδωθεί περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του νομού μας, επίσης θα αναβαθμιστεί το περιβάλλον εργασίας των αστυνομικών της υπηρεσίας μας. Επίσης θα λειτουργήσει (η ενσωμάτωση)  προληπτικά και αποτρεπτικά κατά της εγκληματικότητας που είναι ο βασικός στόχος της υπηρεσίας μας».
-Για την αποπεράτωση του προγράμματος συνέβαλαν οι κ.κ. τέως Περιφερειάρχης Καρυπίδης Θεόδωρος, ο νυν Περιφερειάρχης Κασαπίδης Γεώργιος και βέβαια ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.-

   Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος - Εκδότης