Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ποια εμφάνιση προτιμούν οι άντρες για τις γυναίκες;

Ο κάθε άντρας, (όπως είναι γνωστό) έχει το δικό του γούστο και στυλ, όταν “επιλέγει” μία κοπέλα.Όμως όλοι στην τελική αναζητούν  το ίδιο πράγμα.:
1) Μια γυναίκα στο πλευρό τους που να είναι ελκυστική,όμορφη και πάνω απ’ όλα θηλυκή.Δεν έχει σημασία πως «βλέπει» ο καθένας την ομορφιά στον άλλον. Μπορεί στον έναν ν΄αρέσουν οι μελαχρινές και οι ψηλές και να το θεωρεί αυτό όμορφο και μπορεί κάποιος άλλος να βρίσκει ελκυστικές τις ξανθιές με πιο μικρόσωμο σώμα.
Στην τελική όμως όλοι αναζητούνε το όμορφο, γιατί αυτό είναι το ωραίο και είναι και κάτι που «πουλάει» στις μέρες μας.Επίσης, όταν μία γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της καθημερινά χωρίς να ξεχνάει τη θυληκότητά της, ελκύει έναν άντρα.
2) Μια γυναίκα που είναι εξίσου έξυπνη όσο και ο σύντροφός της και δε φοβάται να το δείξει.Αυτό το «στυλ» ταιριάζει απόλυτα σε κάθε γυναίκα και είναι σίγουρο ότι ο καθένας θα ήθελε μια κοπέλα με γνώσεις..όχι έτοιμη για φιλολογία,αλλά ούτε καμιά βιολόγο με απολυτήριο στα χέρια της.Αλλά μια δυναμική γυναίκα, που δε φοβάται να αναδείξει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της και που να ξέρει τον προορισμό της.
3) Όπως είπα και σε προηγούμενο μου άρθρο, οι περισσότεροι από τους άντρες χρειάζονται μία κοπέλα εμπιστοσύνης και όχι καμία που θα σου την φέρει και δε θα χάσει την ευκαιρία να σε πληγώσει.Ε, όσο να ΄ναι το σίγουρο και ασφαλές όλοι το θέλουν και το προτιμούν ακόμα και αν δεν έχουν απόλυτη δεσμευτικότητα μαζί του.
4)Τέλος, αυτό που πιστεύουν ότι αξίζει σε μια γυναίκα είναι όταν μπορεί και αυτοσυγκρατείται σε δύκολες καταστάσεις.Δηλαδή μια γυναίκα που να ξέρει να διασκεδάζει και να χαίρεται τη ζωή, αλλά παράλληλα να είναι σοβαρή όταν η περίπτωση (κατάσταση) που βρίσκεται το κρίνει απαραίτητο