Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Σεξ: Σε ποια ηλικία είναι οι άντρες καλύτεροι στο σεξ και σε ποια οι γυναίκες;

Σίγουρα ένας άντρας αλλά και μια γυναίκα θέλουν να είναι σεξουαλικά ακμαίοι όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Κάτι τέτοιο όμως είναι και πρακτικά αδύνατο. Η ηλικία αλλάζει τις αντοχές και τις δυνατότητες του ανθρώπου. Σε ποια ηλικία λοιπόν βρίσκονται στην σεξουαλική τους ακμή οι άντρες και σε ποια οι γυναίκες; Η επιστήμη απαντά.
Αμερικανοί ερευνητές μελέτησαν 1.000 άτομα ηλικίας από 18 έως 65. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως οι άντρες κάνουν καλύτερο σεξ στην ηλικία των 32 ετών και οι γυναίκες στα 25 τους χρόνια.
Αυτό βέβαια δεν είναι και κανόνας αφού ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η σεξουαλική ζωή συνεχίζει και μετά τα 40. Σίγουρα όμως τα πράγματα δεν είναι τα ίδια μετά από αυτές τις ηλικίες.
Γιατί όμως; Η σεξουαλική ζωή επηρεάζεται από παράγοντες όπως: γέννηση παιδιών, αυξημένες υποχρεώσεις στο σπίτι ή την δουλειά. Άλλες φορές μπορεί να υπάρχουν λόγοι υγείας.
Άλλη έρευνα που είχαν κάνει ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο και είχε δημοσιευτεί στην ιατρική επιθεώρηση British Medical Journal είχε καταλήξει σε άλλο συμπέρασμα. Εκείνη η έρευνα είχε δείξει πως και τα δύο φύλα απολαμβάνουν το σεξ μεταξύ 50 και 69 ετών με την προϋπόθεση να μην συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας.
Πηγή: www.healthview.gr