Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Το παγωτό ανεβάζει το επίπεδο του αλκοόλ.


Ένα παγωτό είναι ικανό να ανεβάσει το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα. Ακόμα και οι δικαστές του Πρωτοδικείου Μελβούρνης δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, γι' αυτό "κέρασαν" παγωτό τον "παράνομο", για να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές.
Ο κύριος αποφάσισε να δροσιστεί μ' ένα παγωτό , χωρίς, όμως, να γνωρίζει ότι την δροσιά θα την πλήρωνε κάπως? "τσουχτερά". Έτσι, μετά το παγωτό έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και ξεκίνησε κανονικά τον δρόμο του . Οταν τον σταμάτησε η αστυνομία λίγα μέτρα παρακάτω και τον υπέβαλε σε αλκοτέστ, το αποτέλεσμα του οποίου "τον έστειλε" στην κυριολεξία, αφού ήταν το ίδιο με το αποτέλεσμα που θα έδινε το αλκοτέστ για κάποιον που είχε καταναλώσει μερικά ποτηράκια.
Μάταια προσπαθούσε ο φτωχός να τους πει ότι δεν είχε πιεί ούτε γουλιά, αλλά πώς να τον πιστέψουν οι αστυνομικοί όταν η ένδειξη στον μετρητή αλκοόλ έδειχνε μια πολύ διαφορετική ιστορία. Μετά από τις σχετικές νομικές διαδικασίες, η αστυνομία θεώρησε ότι εκείνο που θα ωφελήσει τον "παράνομο" οδηγό θα ήταν μία ειδική μηχανή που ακινητοποιεί το αυτοκίνητο αν ο οδηγός του έχει καταναλώσει οποιαδήποτε ποσότητα αλκοόλ…