Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Σημάδια που δείχνουν ότι ένας άντρας θέλει σχέση

Έχεις γνωρίσει έναν συμπαθητικό άντρα και περνάτε πολύ όμορφα μαζί. Λογικά, ήδη έχει περάσει από το μυαλό σου, αν πραγματικά σε θέλει, για σχέση ή απλως, για να περνάει την ώρα του.
Πριν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πολύπλοκες ψυχολογικές δοξασίες ή να ψάχνεις το κινητό του για άλλες παρόμοιες επαφές και με διαφορετικές γυναίκες, κοίτα αυτά, που ο ίδιος απλόχερα σου δείχνει, με τον πιο φανερό τρόπο!
Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα στοιχεία που σου δείχνουν ότι θέλει να είναι μαζί σου, η ediva.gr είναι εδώ, για να σου προτείνει, πουακριβώς να ψάξεις!
Ποια σημάδια μου δείχνουν ότι με βλέπει σοβαρά;
Το τηλέφωνο σου χτυπάει συχνά!
Συνήθως, έχουμε το εξής φαινόμενο. Σε καλεί, όταν ξέρει ότι μπορείς να μιλήσεις, σου στέλνει sms ή επιδιώκει τη συνομιλία σας, μέσω facebook ή viber, την ώρα που είσαι στη δουλειά. Πόσο πιο φανερά να σου δείξει, ότι θέλει  να σε γνωρίσει παραπάνω και ότι του αρέσει πολύ η παρέα σου;
Συνήθως, τα μηνύματα καταλήγουν σε κάποια πιθανή έξοδό σας. Οι άντρες, που περιορίζονται σε ένα απλό μήνυμα μέσα στην ημέρα, τύπου “τι κάνεις, έλα σπίτι το βράδυ”, σίγουρα θέλουν απλά το seχ.
Συναντιέστε συχνά!
Εντάξει, το πόσο συχνά δεν μπορώ να στο προσδιορίσω, γιατί είστε και εργαζόμενα παιδιά. Αλλά, συνήθως, 2-3 φορές την εβδομάδα, σου δείχνουν ότι το πάει σοβαρά! Βέβαια, ακόμα και να μη βρεθείτε τρεις φορές στο 7ήμερο, θα περάσετε τη μέρα σας αναλύοντας τα πάντα, από μηνύματα.
Θέλει να σε γνωρίσει στον κύκλο του!
Και σημειώνω, όχι μόνο στους φίλους του. Σε ΟΛΟ τον κύκλο του! Στις φίλες του, στους κολλητούς του, στους παλιούς του συμμαθητές, στα αδέρφια του, κ.λ.π. Όταν κάποιος σε γνωρίσει, σε τόσο σημαντικά πρόσωπα, προφανώς δε θέλει να σε βγάλει, “αύριο”, απότη ζωή του! Προφανώς, δε θα στο πειμε το που γνωριστείτε, αλλά όσο το συντομότερο, τόσο περισσότερο σου αποδεικνύει, πόσο πολύ σε θέλει!
Σου προτείνει μακροπρόθεσμα σχέδια!
Βγαίνετε το Μάιο και σου προτείνει να πάτε στην ταινία, που τόσο θέλει να δει, τον Αύγουστο. Την επόμενη μέρα, σου λέει ότι σχεδιάζει το Σεπτέμβρη να πάει 3ημεράκι στο Ναύπλιο κι αν είσαι μέσα. Αυτό σου δείχνει ότι, όχι απλά θέλει μια σχέση καλοκαιρινή, αλλά ότι σε βάζει στη ζωή του και θέλει να τι δει, αν το θέλεις κι εσύ.
Δε σου ζητάει seχ από το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού!
Οκ, αυτό δε θέλει ερμηνεία! Προφανώς, ένας άνθρωπος που σε θέλει μόνο για το κρεβάτι, αν σε 2-3 ραντεβού, απλά τον φιλήσεις για καληνύχτα, μην τον είδατε.
ΠΗΓΗ: ediva.gr