Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Φλώρινα: Σημαντικά έργα ανακοίνωσε ο κ. Παπαγιαννίδης!

-Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου το πρωί στο Δημαρχείο Φλώρινας έγινε παρουσίαση του έργου «CROCODILE 2» που υλοποιείται με την Προγραμματική Σύμβαση τις 31ης  Ιανουαρίου 2018, μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και των φορέων του Δημοσίου Τομέα, Εγνατία Οδός Α.Ε., Ε.Κ.Ε.Τ.Α. / Ι.Μ.Ε.Τ. Θεσσαλονίκη, Πανεπιστημίου Πατρών και Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
-Την παρουσίαση έκανε ο κ. Κοκκώνης Γιώργος από την πλευρά του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (μέλος της ομάδας έργου του Προγράμματος Crocodile 2), παρουσία του κ. Παπαγιαννίδη Δημητρίου ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Υπουργείου ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
-Σε ότι αφορά την Φλώρινα ο κ. Παπαγιαννίδης δήλωσε ότι το αρδευτικό του φράγματος της Τριανταφυλιάς και του φράγματος Παρορίου έχουν υποβληθεί για ένταξη και κατασκευή στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και σύντομα θα είναι πραγματικότητα επίσης ότι σύντομα θα υλοποιηθεί και το INTERG Ελλάδας FYROM από το οποίο ο Δήμος Φλώρινας θα προμηθευθεί ένα ηλεκτρικό λεωφορείο και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο καθώς και θα κατασκευασθεί ένας σταθμός με ηλιακά πάνελ για την εξυπηρέτηση των Ηλεκτρικών (πράσινων) Οχημάτων.-