Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Βουτήξαμε στο καλοκαίρι με τον Κώστα Σπαθή!

Περάσαμε μια φωτογραφική εβδομάδα παρέα με το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης «φωτοδίοδος» υπό το βλέμμα του Ατζέτ.
Γνωρίσαμε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Λένα Παπαληγούρα. Μιλήσαμε με την Γεωργία Πουρνάρα για τις καταδύσεις, τον βυθό και τους κανόνες του. Εμπνευστήκαμε από την ιστορία του Κωνσταντίνου Βελτσή, γεμίσαμε τις βαλίτσες, φορτώσαμε το αυτοκίνητό μας και ταξιδέψαμε με τον Μανώλη Κουτσουνάνο στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια για να παίξουμε μουσική στον δρόμο.
Συνομιλήσαμε με τον Αλέξανδρο Στουγιαννίδη για το Φεστιβάλ Ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους της Έδεσσας. Φτάσαμε μέχρι το μακρινό Εκουαδόρ με την Αθηνά Σταυριανουδάκη. Κάναμε μια βόλτα στο Παιδικό Φεστιβάλ του Εδιμβούργου με την Μάρθα Μαυρίδου.  Εξαπλωθήκαμε στην Ευρώπη με το δίκτυο φοιτητών Erasmus του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Γιορτάσαμε, ανακυκλώσαμε, επαναχρησιμοποιήσαμε παλιά μας τεύχη για να πούμε ιστορίες παρέα με την Άρσις Κοζάνης και τον Κρατήρα!
Συναντήσαμε τον Αχιλλέα Πούτα, διευθυντή του Express KTEO  και συζητήσαμε για το επιχειρείν, τις επιτυχίες, τις δυσκολίες και την ελληνική πραγματικότητα .
Φορέσαμε βάτες, γκλίτερ, και ζελέ στα μαλλιά και συνειδητοποιήσαμε για άλλη μια φορά πως τα eighties ήταν greaties. Για την θρυλική αυτή δεκαετία μιλήσαμε με τον  άνθρωπο που τη γνωρίζει καλύτερα Βασίλη Βαμβακά! Κάναμε μια ανασκόπηση στις ταινίες και τα βιβλία της δεκαετίας  που… ήταν και πολύ φάση.
Από την Ολυμπιάδα μέχρι τη Σίφνο ανακαλύψαμε τους αγαπημένους μας προορισμούς και  παρατηρήσαμε τους δέκα χαρακτηριστικούς τύπους ανθρώπων στην παραλία!
Την περάσαμε Τοgether, βρήκαμε τον εαυτό μας και νιώσαμε υπερήφανοι, αναζητήσαμε την ευγένεια, ανεβήκαμε στην ταράτσα των ονείρων μας.  βρήκαμε το φως μας και είμαστε ακόμα ζωντανοί από το περπάτημα που ρίξαμε εφαρμόζοντας το ΣΒΑΚ!
Μελετήσαμε τις λέξεις και τα σύμβολα στο έργο του Γιάννη Ρίτσου.
Ακούσαμε μουσική και φωνάξαμε Ciao Bella!
Aυτά και άλλα πολλά στο 31ο τεύχος του Together !
Φτου ξελευθερία και καλά μπάνια!
ΥΓ. Όλα αυτά θα τα γιορτάσουμε την Κυριακή 22 Ιουλίου στην εξωτική ταράτσα του Mind μετά τις 7!
Να είσαι εκεί!