Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Εννέα τρόποι για να κάνεις έκπληξη στο αγόρι σου

Της Κατερίνας Παραπίτη.
Θα μοιραστώ μαζί σου 9 τρόπους για να κάνεις έκπληξη στο αγόρι σου.
Δεν θα το πιστέψεις, αλλά πέτυχαν και οι εννιά τρόποι...
Ζούμε μαζί με το έτερον ήμισυ κάποιο χρονικό διάστημα, συχνά όμως ένιωθα να μας παρασύρει η μονοτονία, είναι πολύ εύκολο να πέσουμε στην παγίδα…(σκέφτηκα). Αυτό μπορεί να σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της σχέσης μου και τελικά οι δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ, να διαπιστώσουν ότι δεν έχουν πλέον τίποτα καινούριο ή ενδιαφέρον να προσφέρουν ο ένας τον άλλον… ( με έπιασε πανικός)
Αν νομίζεις ότι κάτι τέτοιο πάει να συμβαίνει και στην δική σου σχέση, έχω την λύση. Αυτό όχι μόνο θα φέρει πίσω το zing στη σχέση, αλλά θα παρασύρει και τον φίλος σου να ανταποδώσει. Οι ”εκπλήξεις” είναι το αλατοπίπερο στη σχέση.
-Μαγείρεψε του ένα γεύμα
Προγραμμάτισε ένα γευστικό δείπνο για αυτόν σε ένα συνηθισμένο βράδυ που δεν θα το περιμένει… Δημιούργησε ένα ρομαντικό περιβάλλον, κεριά, λουλούδια και απαλή μουσική.  Ο αγαπημένος σου θα εκπλαγεί από το υπέροχο δείπνο και την προσπάθεια που κάνεις γι’ αυτόν. Σίγουρα και οι δύο θα έχετε πολλές καλές στιγμές και πριν και μετά το δείπνο… (τι εννοεί άραγε ο ποιητής )
-Στείλε του λουλούδια στο χώρο εργασίας
Χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή μια ευγενική φωνή τον ενημερώνει ότι έχουν να του παραδώσουν κάτι για εκείνον… Στη συνέχεια γύρω στο μεσημέρι, έχουν φτάσει στο γραφείο του το μεγαλύτερο μπουκέτο από τα αγαπημένα του λουλούδια .Είναι βέβαιο ότι θα εκπλαγεί ευχάριστα και από τους συναδέλφους θα πάρεις συγχαρητήρια !!
-Πάρε εισιτήρια για το αγαπημένο του παιχνίδι
Δεν μπορείς να αντέξεις φίλη μου το χρόνο που περνάει με τους φίλους του σε ένα ballgame, ενώ θα μπορούσε να είναι μαζί σου. Απλώς αυτή τη φορά μπορείς να κάνεις την διαφορά,αγοράζοντας δύο εισιτήρια για εκείνον και τον κολλητό του, για το παιχνίδι που ξέρεις ότι πεθαίνει να πάει.
-Ζήτησε από τους γονείς του…
Επέλεξε, εσύ ένα Σαββατοκύριακο, να καλέσεις τους γονείς του, ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο πρόσωπο, στο σπίτι σας. Κάνε τους να αισθανθούν πραγματικά ευπρόσδεκτοι και μαγείρεψε τους ένα ωραίο ζεστό γεύμα. Ο αγαπημένος σου θα νιώσει ιδιαίτερη ευχαρίστηση για τη χειρονομία σου, η οποία δείχνει σεβασμό στην οικογένεια του…( ten points)
-Καλώς τον στην πόρτα
Φιλενάδα φόρεσε το πιο σέξι φόρεμα και ετοιμάσου να τον καλωσορίσεις , με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, καθώς επιστρέφει στο σπίτι μετά τη δουλεία. Περίμενε το κουδούνι και όταν είσαι σίγουρη ότι είναι μόνος του, άνοιξε την πόρτα και πες κάτι πονηρό… Είναι βέβαιο ότι θα αναρωτηθεί για μια στιγμή αν είναι στο σωστό σπίτι!
-Έκπληξη με ένα δώρο
Αγόρασε κάτι που μπορεί να έχει μία φορά αναφέρει ότι θα ήθελε να έχει. Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο μια νέα φωτογραφική μηχανή ή ένα αγαπημένο βιβλίο ή κάτι το ιδιαίτερο. Όποιος και αν είναι ο προϋπολογισμός,( όχι τσιγκουνιές ) απλά να ξέρεις ότι θα τον τρελάνεις…
-Άλλαξε την εμφάνιση σου
Κανόνισε ραντεβού. Αλλά πριν το κάνεις αυτό, να περάσεις από ένα κομμωτήριο για ένα διαφορετικό hairstyle. Συμπλήρωσε το makeover με ρούχα και αξεσουάρ που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ πριν.( κορίτσια προσοχή, χωρίς υπερβολές )Το έτερον ήμισυ σίγουρα θα ενθουσιαστεί με την νέα σου εμφάνιση.
-Γράψε ένα ποίημα για εκείνον
Βάλε κάτω τα συναισθήματα σου και γράψε ένα ρομαντικό ποίημα για τον αγαπημένο σου.  Μην ανησυχείς αν το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία – θα πρέπει απλά να είναι ρομαντικό με αγάπη…( ξέρεις, εσύ από τσαχπινιές! ) θα εκπλαγεί και θα τον αγγίξει…
-Κάνε πράξη τη φαντασία του
Αν ξέρεις ο φίλος σου τι φαντασιώνεται στο κρεβάτι, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να παίξεις μαζί του. Μεταξωτά φουλάρια ή λιωμένη σοκολάτα… σίγουρα, δεν θα ξέρει τι τον χτύπησε…