Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Fiat 500X

Η νέα καινοτομική απόφαση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Fiat να αναβαθμίσει την γκάμα του SUV 500 Χ και να μειώσει τις τιμές πώλησης απέδωσε αμέσως καρπούς, ενισχύοντας τον όγκο των πωλήσεων. 
Το ιταλικό SUV, με την επιτυχημένη σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αναβαθμίστηκε και πλέον διατίθεται μόνο με σύγχρονους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Προσφέρονται δύο σύνολα βενζίνης Turbo FireFly 1.0 120 και 1.3 150 ίππων.
ο μοτέρ 120 ίππων συνεργάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ το ισχυρότερο 150 ίππων με αυτόματο διπλό συμπλέκτη DCT, για περισσότερη άνεση και πιο οικονομική οδήγηση.
Ο κινητήρας ντίζελ 1.6 MTJ 120 ίππων -ιδανική επιλογή για όσους κάνουν ταξίδια- διατίθεται με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο DCT. Διαθέσιμος μόνο στην έκδοση Urban είναι και ο κινητήρας 1.3 MTJ 95 ίππων. Η νέα έκδοση Lounge συμπληρώνει τις δημοφιλείς επιλογές (Urbar, Cross και Sport).
Ο εξοπλισμός είναι αναβαθμισμένος και περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και δυνατότητα mirroring με Apple και Android συσκευές, πλήρη λίστα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) και βέβαια όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.
Η έκδοση Lounge 1.0 120 είναι μια δελεαστική πρόταση γιατί κοστίζει μόνο 17.690 ευρώ, προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.
Είναι μια από τις πιο προσιτές προτάσεις της ελληνικής αγοράς, που ενισχύει περαιτέρω τη θέση του ιταλικού SUV.
Η Lounge είναι διαθέσιμη επίσης με τους κινητήρες 1.3Τ FireFly 150 και 1.6 MTJ 120. Η γκάμα ξεκινά από τα 16.990 ευρώ. 
www.real.gr