Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Τα χειρότερα δώρα που θα κάνεις στη σχέση σου

Πρωτότυπα ή μη, ευφάνταστα ή όχι, υπάρχουν κάποια είδη δώρων τα οποία καλό είναι να μην προσφέρονται. Ρίξε μία ματιά εδώ.
Η σκέψη μετράει. Μία υπερτιμημένη φράση που αναπαράγουμε χρόνια τώρα. Η σκέψη σαφώς και μετράει, παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί να αγνοήσεις το βαθύτερο νόημα του δώρου. Έπειτα είναι και η ιδιοσυγκρασία του λήπτη· ένα δώρο-παρπαρτού που αρέσει σε όλους μπορεί να το θεωρήσει προσβλητικό. Ένας άλλος, ένα πολύ ωραίο δώρο μπορεί πάλι να το θεωρήσει προσβλητικό επειδή δεν είναι του γούστου του, άρα δεν τον προσέχεις όταν μιλάει.
Όταν αγοράζεις ένα δώρο, σημασία δεν έχει η αξία του, ούτε το πόσο φανταχτερό είναι. Σημασία έχει να υπολογίζεις τον άνθρωπό σου και αυτά που έχει μοιραστεί μαζί σου την ώρα που το αγοράζεις. Με αυτό σαν δεδομένο, δεν μπορούμε να σου υποδείξουμε τι θα πάρεις, αλλά μπορούμε να σε προστατεύσουμε από την αγορά ενός κακού δώρου.
Για γυναίκες
Αρκουδάκια: Δεν ξέρουμε την ηλικία σου, αλλά υποθέτουμε ότι είσαι άνω των 18. Η αγορά ενός λούτρινου συμβολίζει την ξεπέτα, τον ελάχιστο χρόνο δηλαδή που αφιέρωσες στο να διαλέξεις δώρο. Εκτός αυτού, είναι κι ένα δώρο παντελώς άχρηστο.