Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Φλώρινα, 3 Δεκεμβρίου 2019
Π Ρ Ο Σ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
Συνάδελφοι,
Η Ένωσή μας, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η Κοινότητα Φλώρινας, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.
Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Κοινότητα Φλώρινας είναι αξιέπαινη και αξιόλογη για να αποδείξουμε όλοι μας, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, ότι το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο δεν έχει εκλείψει.
Για το σκοπό αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας να ευαισθητοποιηθούν και να συγκεντρώσουν τρόφιμα απαραίτητα για την παρασκευή των συσσιτίων, προκειμένου να στηριχθούν συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται καθημερινά κατά τις ώρες 17:00-19:00 στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας, μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.
 Είμαστε σίγουροι ότι οι συνάδελφοί μας, παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες, θα ανταποκριθούν θετικά, γιατί η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν έχουν τελειώσει και θα αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι κι εμείς οι Αστυνομικοί είμαστε ενεργό και ευαισθητοποιημένο κομμάτι της κοινωνίας.

Για το Δ.Σ.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης        ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής