Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές για 9 λόγους

Εννέα στερεότυπα που έχουν στο μυαλό τους οι άντρες για τις μελαχρινές γυναίκες είναι και οι λόγοι που τις προτιμούν, σύμφωνα με στατιστικές.
Αν και οι ξανθιές τις περισσότερες φορές θεωρούνται πιο σέξι, όταν ένας άντρας πρέπει να επιλέξει σύντροφο ή σύζυγο συνήθως προτιμά γυναίκα με σκούρα μαλλιά. Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα διαφόρων ερευνών και στατιστικών πάνω στο θέμα, καταλήγουμε στους βασικότερους λόγους που οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές.
Τα 9 πιο συχνά στερεότυπα:
1. Οι άντρες έχουν τις μελαχρινές στο μυαλό τους ως ιδανικότερη σύζυγο, κάτι που επιβεβαίωσε μια έρευνα που έδειξε πως το 60% των ερωτηθέντων συνδέει την έννοια της αφοσίωσης και της ακεραιότητας με τις μελαχρινές. Σημειώνουμε πως μόνο το 14% απέδωσε αυτές τις αρετές στις ξανθιές.
2. Όσοι συνοδεύουν μια μελαχρινή γυναίκα νιώθουν πιο πετυχημένοι, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από μια μεγάλη έρευνα που έγινε σε 1005 άντρες. Τότε, ένας στους πέντε δήλωσε πως όντως νιώθει πιο πετυχημένος με μια μελαχρινή στο πλευρό του γιατί γενικά θεωρούνται ικανότερες στα μάτια του κόσμου.
3. Έρευνες υποστηρίζουν πως οι μελαχρινές είναι εξυπνότερες. Ενδεικτικά, παραθέτουμε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας μελέτης, στην οποία το 81% των αντρών έκρινε ότι η μελαχρινή ήταν πράγματι εξυπνότερη από την ξανθιά, βασιζόμενοι αποκλειστικά στο χρώμα των μαλλιών της (!). Επιφανειακό κριτήριο, αλλά πράγματι έτσι έγινε.
4. Οι άντρες πιστεύουν πως οι μελαχρινές έχουν μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, υποθέτοντας πως επειδή είναι πιο σοβαρές και μετρημένες, θα παίρνουν και πιο σοβαρά τη δουλειά τους.
5. Πιστεύεται ότι οι μελαχρινές έχουν λιγότερο ταμπεραμέντο απ’ τις ξανθιές, ότι είναι πιο σεμνές και ταπεινές, άρα οι άντρες νομίζουν πως θα μπορούν να τις διαχειριστούν πιο εύκολα.
6. Θεωρούνται πιο προσγειωμένες σε σχέση με τις ξανθιές που από το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης θεωρούνται πιο ανέμελες και επιπόλαιες.
7. Τις θεωρούν πιο αυτάρκεις, σύμφωνα με μια τεράστια βρετανική μελέτη που εξέτασε περισσότερους από 1500 άντρες. Το 40% των συμμετεχόντων περιέγραψε μια ξανθιά ως άτομο με πιο πολλές ανάγκες και λιγότερο ανεξάρτητο άτομο.
8. Τις θεωρούν πιο ώριμες. Αυτό οφείλεται στο ότι όταν ο άντρας  συναντήσει μια μελαχρινή και μια ξανθιά της ίδιας ηλικίας, νομίζει πως η ξανθιά είναι νεότερη. Από τη μια οι ξανθιές μπορούν να χαίρονται που δείχνουν πιο νέες, αλλά απ’ την άλλη αντιμετωπίζονται ως λιγότερο ώριμες σε σχέση με την αντίστοιχη μελαχρινή.
9. Ο τελευταίος λόγος μοιάζει αστείος, αλλά παίζει κι αυτός ρόλο στα μάτια των αντρών. Πρόκειται για τα τατουάζ τα οποία προσλαμβάνονται ως πιο ελκυστικά αν τα έχει μια μελαχρινή. Για να ξέρετε πάντως, οι περισσότεροι άντρες θα προτιμούσαν τη γυναίκα χωρίς κανένα τατουάζ!