Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Χαρακτηριστικά των αντρών που οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν

Η γυναικεία λογική είναι πολύ δυσνόητη. Γι’ αυτό ακριβώς είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άντρα, που θα κατακτήσει την καρδιά μιας γυναίκας. Δείτε παρακάτω 12 αντρικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν κάθε γυναίκα να χάσει τα λογικά της.
12. Αρρενωπότητα
Η αρρενωπότητα είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών, όπως η δύναμη, η γενναιοδωρία, το θάρρος και η ευγένεια. Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτά τα χαρακτηριστικά.
11. Αίσθηση του χιούμορ
Ένα ωραίο αστείο μπορεί να σπάσει τον πάγο, αλλά τα πολλά αστεία μπορεί να δημιουργήσουν κακή εντύπωση. Ωστόσο, αν έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ είστε τυχεροί, καθώς οι γυναίκες την συνδέουν με την υψηλή νοημοσύνη.
10. Φροντίδα και προσοχή
Όλοι λατρεύουν την προσοχή και θέλουν να τους φροντίζουν. Επίσης, οι γυναίκες θεωρούν αυτές τις ιδιότητες σπουδαία χαρακτηριστικά για τον πατέρα των παιδιών τους. 9. Αποφασιστικότητα και ενέργεια
Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να αναλαμβάνουν ευθύνες, ούτε τους αρέσουν οι τεμπέληδες και νωχελικοί άντρες. Αν θέλετε να γίνετε μαγνήτης για τις γυναίκες, πρέπει να είστε πολύ φιλόδοξοι και ενθουσιώδεις.
8. Γενναιοδωρία
Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Για παράδειγμα, δεν μπορούν να είναι όλοι γενναιόδωροι με την προσοχή τους. Μπορείτε να είστε γενναιόδωροι, δείχνοντας την αγάπη σας και εκφράζοντας θετικά συναισθήματα.
7. Ρομαντισμός
Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν με τίποτα σε έναν ρομαντικό άντρα, ο οποίος μετατρέπει τη ζωή της σε έναν ατέλειωτο εορτασμό των συναισθημάτων τους και την κάνει να νιώθει συνέχεια ποθητή.
6. Μοναδικότητα
«Δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Είναι μοναδικός.» Οι γυναίκες πιστεύουν ότι το άλλο τους μισό είναι ξεχωριστό. Είναι πιο εύκολο να ερωτευθούν έναν άντρα που είναι ξεχωριστός.
5. Αξιοπιστία
Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η σχέση σας θα κρατήσει για πάντα. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο να το πιστέψει, αν είστε ένας αξιόπιστος άνθρωπος.
4. Κατανόηση
Υπάρχουν μέρες που θέλετε να σας καταλάβει κάποιος, χωρίς να χρειαστεί να του εξηγήσετε τι συμβαίνει. Συνήθως, αυτό είναι εφικτό όταν ζείτε πολλά χρόνια με τον άλλον. Ωστόσο, κάποια στιγμή μπορεί να συναντήσετε έναν άνθρωπο, που θα αισθανθείτε αμέσως σαν να τον γνωρίζετε χρόνια.
3. Καλοί τρόποι
Αυτό το χαρακτηριστικό είναι δυσεύρετο σήμερα. Αν έχετε καλούς τρόπους, έχετε ένα μεγάλο προβάδισμα απέναντι στους άλλους.
2. Είστε βοηθητικοί στο σπίτι
Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό, καθώς οι περισσότερες γυναίκες δεν τα πάνε πολύ καλά με τα ωραία νύχια σε συνδυασμό με τα κατσαβίδια.
1. Ευφυΐα
Δεν έχει να κάνει με τον δείκτη νοημοσύνης. Αν είστε ένας δίκαιος άντρας, που σκέφτεται αρκετά πριν πάρει μια απόφαση, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ερωτευθεί παράφορα μια γυναίκα.
ΠΗΓΗ: tilestwra.com