Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

7 είδη εσωρούχων και πότε να τα φορέσετε!

Όπως ο αέρας που αναπνέουμε και το νερό που πίνουμε, έτσι και τα εσώρουχά μας, είναι ένα κομμάτι της ζωής μας τόσο διαδεδομένο που τις περισσότερες φορές περνάει απαρατήρητο. Μην αφήσετε να περάσει άλλος ένας χρόνος χωρίς να έχετε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς φοράτε- ειδικά αν σκεφτείτε ότι το 99% των γυναικών τα φοράει τώρα!
Εμείς κάναμε μια έρευνα στον κόσμο των εσωρούχων και συγκεκριμένα στα κιλοτάκια, και σας παρουσιάζουμε τα 7 πιο συνηθισμένα είδη και σε ποιες περιπτώσεις είναι προτιμότερο να τα φορέσετε.
Τα πιο συνηθισμένα είδη εσωρούχων
1. Μποξεράκια
Τα μποξεράκια έχουν δημιουργηθεί από τα αντίστοιχα ανδρικά εσώρουχα και είναι λίγο περισσότερο ορθογώνια σε σχήμα σε σχέση με τα υπόλοιπα κιλοτάκια που κυκλοφορούν. Είναι παρόμοια με τα hipster εσώρουχα, αλλά τα μποξεράκια έχουν λίγο πιο μακρύ πόδι. Στην πραγματικότητα, κάποια από αυτά τα εσώρουχα φτάνουν σε μάκρος μέχρι και το μπούτι.
Πότε να τα φορέσετε: Όταν ταιριάζουν απόλυτα επάνω σας και είναι φτιαγμένα από το κατάλληλο ύφασμα, τα μποξεράκια μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ίδιες ανάγκες που σας καλύπτει κι ένα στρινγκ εσώρουχο καθώς μπορείτε να τα φορέσετε κάτω από κολλητά ρούχα και να μη διακρίνεται η γραμμή του εσωρούχου σας. Τα μποξεράκια τα οποία είναι λίγο πιο μακριά μπορούν να φορεθούν και ως πυτζάμες.
2. Σλιπ
Κοινώς γνωστό ως «το εσώρουχο για γιαγιάδες», αυτό το κιλοτάκι παρέχει πλήρη κάλυψη και έχει ψηλή μέση. Σίγουρα δεν είναι από τα πιο ελκυστικά είδη εσωρούχων, αλλά είναι σίγουρα τα πιο άνετα.
Πότε να τα φορέσετε: Δυστυχώς, η ψηλή τους μέση τα κάνει ορατά όταν φοράτε χαμηλοκάβαλα τζιν και παντελόνια, γι' αυτό καλό θα ήταν να τα φοράτε μόνο με τα παντελόνια που έχουν ψηλή μέση ή, ξέρετε, για εκείνες τις μέρες του μήνα που τα χρειάζεστε περισσότερο.
3. Σλιπ με γαλλικό κόψιμο
Τα σλιπ αυτά έγιναν γνωστά τη δεκαετία του 1980, χάρη στα βίντεο για γυμναστική της Jane Fonda. Συχνά αναφέρονται ως σλιπ με υψηλό κόψιμο και παρ'όλο που έχουν υψηλή μέση, όπως και τα σλιπ, διαθέτουν ανοίγματα ψηλά στο πόδι τα οποία υψώνονται ακριβώς πάνω από το πιο φαρδύ μέρος του μηρού και βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
Πότε να τα φορέσετε: Αν θέλετε να έχετε την ίδια κάλυψη που σας παρέχουν τα σλιπ αλλά το λαστιχάκι που έχουν στα πόδια σας κάνει να νιώθετε άβολα.
4. Hipsters
Τα εσώρουχα αυτά πήραν το όνομά τους από τον τρόπο που η μέση τους «κάθεται» επάνω στους γοφούς. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν χαμηλά ανοίγματα στα πόδια.
Πότε να τα φορέσετε: Αυτά τα είδη εσωρούχων παρέχουν επίσης πλήρη κάλυψη αλλά είναι περισσότερο κατάλληλα για χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τζιν.
5. Μπικίνι
Τα εσώρουχα μπικίνι είναι βασισμένα στο σχέδιο των μαγιό μπικίνι. Το λάστιχο της μέσης βρίσκεται 3 ίντσες κάτω από τη μέση και τα ανοίγματα βρίσκονται ψηλά στα πόδια. Βγαίνουν επίσης και σε στρινγκ, όπου τα ανοίγματα για τα πόδια έχουν δημιουργηθεί με ένα λεπτό τμήμα υφάσματος. Το μπροστά αλλά και το πίσω μέρος των εσώρουχων μπικίνι μοιάζουν με τρίγωνα.
Πότε να τα φορέσετε: Επειδή παρέχουν λίγη κάλυψη, είναι λιγότερο ορατά κάτω από τα ρούχα και γι' αυτό το λόγο μπορείτε να τα φορέσετε με ό,τι θέλετε.
6. (Thong) Τάνγκα
Αυτό το είδος το αναζητάτε κυρίως όταν χρειάζεστε ένα εσώρουχο για να φορέσετε με εφαρμοστά ρούχα, όπως στενές φούστες ή φορέματα, επειδή δεν παρέχει καμία κάλυψη στο πίσω μέρος (επομένως δεν θα φαίνονται οι γραμμές από το εσώρουχο). Όπως και το εσώρουχο μπικίνι, βρίσκονται 3 ίντσες κάτω από τη μέση ενώ στα πλαϊνά μέρη «κάθονται» επάνω στο κόκαλο του ισχίου ή ακριβώς από πάνω του.
Πότε να τα φορέσετε: Όποτε έχετε σκοπό να φορέσετε ένα κολλητό φόρεμα ή ένα στενό παντελόνι.
7. G-String
Δεν έχουμε να πούμε πολλά για τα εσώρουχα G-string. Όπως και στα τάνγκα, δεν υπάρχει καθόλου κάλυψη στο πίσω μέρος και επίσης παρέχει λίγη κάλυψη μπροστά, όπου υπάρχει ένα ύφασμα σε σχήμα Τ. Και τα δύο κομμάτια ενώνονται κατευθείαν με το λαστιχάκι της μέσης.
Πότε να τα φορέσετε: πειδή τα τάνγκα αλλά και τα μποξεράκια συχνά παρέχουν μια εμφάνιση όπου δε διακρίνονται οι ραφές, δε χρειάζεστε συχνά να αγοράσετε ένα G-string.
Πηγή: www.ediva.gr