Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Απάντηση Βουλευτή και Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό Ενωτική Πρωτοβουλία του Άνθιμου Μπιτάκη. (φωτογραφία από το απειλητικό σχόλιο)

Με έκπληξη διαπιστώθηκε σχόλιο σε διαδικτυακή σελίδα της περιοχής μας του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό Ενωτική Πρωτοβουλία του Άνθιμου Μπιτάκη, Ηλία Παπαδόπουλου, ο οποίος προχώρησε σε δημόσιες απειλές σε βάρος του Βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα. Κάτω από δημοσιευθείσα τοποθέτηση του κ. Βουλευτή έγραψε επί λέξει το εξής: «το σχοινί είναι έτοιμο από καιρό κύριε βουλευτά».
Αν και το γεγονός έχει γίνει γνωστό στον επικεφαλής του συνδυασμού εδώ και δύο μέρες, εντούτοις ο ίδιος δεν προέβη σε καμία δήλωση αποδοκιμασίας του υποψηφίου του. Η σιωπή αυτή δείχνει είτε ότι ο ίδιος συμφωνεί με τις απειλές του υποψηφίου του είτε ότι απλώς αδιαφορεί για τις ακροδεξιές φωνές που ακούγονται από μέρος των υποψηφίων του συνδυασμού του. 
Παρά το γεγονός ότι ο κ. Βουλευτής επέλεξε να σεβαστεί τις δημοκρατικές διαδικασίες των αυτοδιοικητικών εκλογών και να μην εμπλακεί στην προεκλογική περίοδο, ως όφειλε εκ της θεσμικής του ιδιότητας, δεν μπόρεσε να αφήσει αναπάντητες αυτές τις απειλές, που προέρχονται από ακροδεξιές πλευρές. Όποιος ονειρεύεται κρεμάλες δεν έχει θέση στα δημόσια πράγματα. Οι δημοκρατικοί πολίτες του Αμυνταίου θα τον καταδικάσουν. Ο αγώνας κατά της ακροδεξιάς και των νεοναζί και των απειλών που εκτοξεύουν είναι διαρκής και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν.

Για του λόγου το αληθές ακολουθεί και η φωτογραφία από το απειλητικό σχόλιο.

Από το Γραφείο Τύπου
Του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας
Κωνσταντίνου Σέλτσα
Για την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας
Παύλος Γεωργίου