Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΔΕΝ είναι ο Ένας. Πως θα καταλάβεις

Τα παρακάτω tips θα πρέπει να είναι για σένα κόκκινες σημαίες ότι δεν είναι αυτός ο ένας και μοναδικός και θα πρέπει να σταματήσεις και να πας παρακάτω.
Ακόμα αναρωτιέσαι αν είναι αυτός; Τα ραντεβού δεν είναι πάντα εύκολα. Οι γυναίκες μένουν σε σχέσεις όχι για τους σωστούς λόγους πιστεύοντας ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Βέβαια ποτέ μια σχέση δεν είναι τέλεια και όλοι αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, έτσι δεν είναι;
1. Δεν υπάρχει τίποτα να πεις. Μπορεί η σεξουαλική χημεία να είναι καταπληκτική αλλά πέρα από αυτό δεν έχεις τίποτα να συζητήσεις μαζί του. Δεν έχεις κοινά συμφέροντα μεταξύ σας όπου σας ενώνουν και κυριολεκτικά κοιτάς τον τοίχο όταν είσαι μαζί του.
2. Φοβάσαι να μιλήσεις. Οι μακροχρόνιες σχέσεις πρέπει να είναι άνετες και από τις δύο πλευρές. Ένα ζευγάρι θα πρέπει να νιώθει ότι είναι σε ασφαλές καταφύγιο όταν είναι μαζί. Εσύ όμως νιώθεις ότι φοβάσαι να πεις την άποψη σου γιατί θα θυμώσει ή θα βλάψει τα συναισθήματα του. Κοίταξε τώρα σε 5 ή και σε 10 χρόνια μπροστά. Αυτό είναι πραγματικά που θέλεις;
3. Σε κάνει να νιώθεις άβολα. Τώρα δε μιλάμε για κάποια ενοχλητική συνήθεια που μπορεί να σε ξενερώσει. Μιλάω καθαρά για πιο σοβαρά θέματα. Η συμπεριφορά δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να αλλάξει. Η εσωτερική φωνή σου μέσα σου φωνάζει πως αυτός ο τύπος δεν κάνει για εσένα.
4. Δεν μπορείς να συζητήσεις για σημαντικά πράγματα. Ανέφερα ήδη πόσο σημαντικό είναι το να μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφο σου. Και ενώ κάποιες συζητήσεις χρειάζονται περισσότερο βάθος όπως για παράδειγμα το μέλλον σας ως ζευγάρι μερικοί άνθρωποι τείνουν να αναβάλλουν ή να αποφεύγουν κάτι τέτοιες συνομιλίες.
5. Λέει ψέματα. Η σημασία της ειλικρίνειας σε μια σχέση είναι ένα βασικό κομμάτι. Αν ο νέος φίλος σου πιάνεται στη φάκα λέγοντας ψέματα, ακόμα και για μικρά πράγματα θα πρέπει να δώσεις προσοχή. Ακόμη και αν βλέπεις ότι λέει ψέμματα σε άλλους θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Αν πιστεύεις ότι η ανεντιμότητα είναι εντάξει είναι θέμα χρόνου να σου πει ψέματα.
6. Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη.Για κάθε σχέση προκειμένου να γίνει μακροχρόνια θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Πολλά ζευγάρια δεν μπορούν να ανεχτούν ο ένας τον άλλον 24 ώρες τη μέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Είναι σημαντικό κάθε άτομο να αισθάνεται ασφαλή σε μια σχέση. Αυτό το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας δεν θα πρέπει να εξαρτάται από τα συνεχή γραπτά μηνύματα ή την τηλεφωνική επικοινωνία.
ΠΗΓΗ: any-news.gr