Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πριν πείτε «Σ’ αγαπώ» 4 πράγματα που πρέπει να κάνετε

Υπάρχει άραγε το σωστό timing για να πεις «Σ’αγαπώ» στο ταίρι σου;
Κάποιοι το έχουν υπολογίσει γύρω στους 6 μήνες. Κάποιοι άλλοι είναι πιο ανυπόμονοι και το εξομολογούνται γύρω στο τρίμηνο. Σε κάποια ζευγάρια μπορεί να πάρει περισσότερο καιρό και τότε είναι που αρχίζει και μπαίνει η παράμετρος που κρίνει την επιτυχία ή την αποτυχία της σχέσης: «Μα, δεν έχουμε πει ακόμα σ’αγαπώ!»
Μετά από πόσο καιρό «πρέπει» να πεις «Σ’αγαπώ» δεν το ξέρω αλλά θεωρώ πως πρέπει να έχουν συμβεί πρώτα τα εξής, για να έχει και νόημα και αλήθεια, η ΜΕΓΑΛΗ δήλωση:
Να έχετε σηκωθεί από το κρεβάτι
Που σημαίνει πως αν είστε ακόμα στη φάση όπου το σεξ αποτελεί μία από τις κύριες ασχολίες της σχέσης, οι ορμόνες (φερομόνες, ντοπαμίνη και ωκυτονίνη) έχουν χτυπήσει κόκκινο και δεν αγαπάς μόνο το ταίρι σου, αλλά όλο τον κόσμο!πότε να πεις "σ'αγαπώ"
Να έχετε κάνει ένα ταξίδι οι δυο σας
24 ώρες το 24ώρο για μερικές μέρες μόνο οι δυο σας. Να έχετε περάσει μαζί ταλαιπωρία, καθυστερήσεις, διαφωνία σε ποιο μουσείο, εστιατόριο ή παραλία να πάτε. Ναι, αν τα έχετε περάσει όλα αυτά και μετά πείτε «σ’αγαπώ» είναι πιο πιθανό να είναι ρεαλιστικό.πότε να πεις "σ'αγαπώ"
Να έχετε περάσει χρόνο με οικογένεια και φίλους
Το να πεις «σ’αγαπώ» αφότου έχεις διαπιστώσει πόσο καλά φέρεται το ταίρι σου στους φίλους του ή πόσο τον/την επηρεάζει η οικογένεια του, αποκτά άλλη βαρύτητα.πότε να πεις "σ'αγαπώ"
Να έχετε προσπεράσει τον πειρασμό να το πείτε για να αποφύγετε μια δύσκολη κατάσταση
Αν το «σ’αγαπώ» φανεί καλή ιδέα να εκφραστεί στη μέση μιας διαφωνίας για να δοθεί ένα «τέλος καλά, όλα καλά», τότε δεν έχει και πολλή σημασία. Αν γενικά, το «σ’αγαπώ» χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος διαφυγής, τότε συνδέεται με το συγκεκριμένο μοτίβο και δεν είναι απόλυτα ειλικρινές.
Κι όπως τραγουδά και ο Γιώργος Σαμπάνης, «πριν πεις σ’αγαπώ, το μέσα σου μέτρα…»
Πηγή agapimono.gr