Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου με το Προεδρείο του Συλλόγου Κιουταχειωτών Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς»

Το Προεδρείο του Συλλόγου Κιουταχειωτών Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς» συνάντησε τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μαρία Δανιηλίδου, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Βελιάνης, η Ταμίας, κ. Αθηνά Κολάρα, καθώς και το μέλος του Συλλόγου κ. Ιορδάνης Γρηγοριάδης.
Κατά τη συνάντηση, το προεδρείο του Συλλόγου, αναφέρθηκε στις δράσεις που θα πραγματοποιήσει στο έτος 2019, με σκοπό την ανάδειξη της Μικρασιατικής πολιτιστικής κληρονομιάς που εκπροσωπούν, αλλά και τη διατήρηση της μνήμης για τις χαμένες πατρίδες. Τέλος, ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Δήμαρχο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε μια εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και στον Σύλλογο.
Ο κ. Δήμαρχος, ακολούθως, είπε ότι ο ίδιος προσωπικά και η παρούσα Δημοτική Αρχή στηρίζουν ενεργά και θα συνεχίσουν να το πράττουν, συνεργώντας με όσους Συλλόγους δραστηριοποιούνται ενεργά με σκοπό τη διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων μας, αλλά και την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας. Σχετικά με τις εκδηλώσεις τις οποίες ο Σύλλογος επιθυμεί να πραγματοποιήσει, είπε, ότι ο Δήμος Φλώρινας, πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του θα στηρίξει τις προτεινόμενες δράσεις με χαρά.