Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Οχτώ μύθοι της κρεβατοκάμαρας ...

Αν έχετε μια βαρετή σεξουαλική ζωή και νομίζετε ότι οι ερωτικές σας επιδόσεις στο κρεβάτι θα βελτιωθούν κάνοντας πράξη κάποιες συμβουλές που δίνουν κατά καιρούς τα περιοδικά ή το ίντερνετ, μάλλον δεν γνωρίζετε καλά τα πράγματα.
Σύμφωνα με τη sex expert Tracey Cox, η οποία αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Daily Mail», υπάρχουν κάποιες γνωστές συμβουλές που ακόμα και αν τις ακολουθήσετε δεν θα δείτε τη σεξουαλική σας ζωή να βελτιώνεται:
Ενας από αυτούς τους μύθους είναι ότι τα εσώρουχα παίζουν μεγάλη σημασία. Αν πετάξετε τα τεράστια βαμβακερά που φοράτε και στη θέση τους πάρετε μικροσκοπικά, μαύρα και πολύ kinky θα πάρει φωτιά το κρεβάτι σας. Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι τα εσώρουχα μπορούν από μόνα τους να λύσουν τα σεξουαλικά μας προβλήματα; Αν ήταν έτσι θα τα άλλαζαν όλοι και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ναι δεν λέμε ότι μια προσπάθεια αρκεί αλλά μην περιμένετε και θαύματα.
• Το ότι θα πρέπει η ώρα της σεξουαλικής πράξης να διαρκεί 20 λεπτά και περισσότερο. Άλλος ένα μύθος, ο οποίος προήλθε από μια έρευνα που έλεγε ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται 20 περίπου λεπτά να έρθουν σε οργασμό. Βασικά το σωστό είναι μέχρι 20 λεπτά. Υπάρχουν όμως γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό στα 3 λεπτά και άλλες που θέλουν 40. Επίσης αν πρέπει να φροντίσεις σπίτι και παιδιά, οι διαδικασίες του σεξ είναι πολλές φορές συνοπτικές.
• Αν υποδυθούμε ρόλους το σεξ θα γίνει πιο πικάντικο. Και αυτό είναι σχετικό. Πικάντικο για πολλούς είναι το να είναι απλά εντελώς γυμνοί πάνω στο κρεβάτι. Μια θεωρία λέει ότι οι άνθρωποι που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι εγωκεντρικοί αρέσκονται στο να παριστάνουν τους κλέφτες, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες. Οι πιο ντροπαλοί που έχουν και το γνώθι σε αυτόν δεν χρειάζονται να κάνουν κάτι τέτοιο.
• Αν έχεις καταπληκτικό σεξ, έχεις και καλή σχέση. Είναι κάτι ενδεικτικό αλλά όχι και απόλυτο. Πόσες φορές δεν είχατε φοβερό σεξ με ανθρώπους που δεν σας συμπεριφέρονταν καλά; Επίσης πόσα ζευγάρια δεν ξέρετε που τσακώνονται συχνά και διαφωνούν αλλά τα βρίσκουν απόλυτα στο κρεβάτι;
• Θα πρέπει να μιλάς για το σεξ. Όταν το σεξ είναι πολύ καλό δεν χρειάζεται να πεις και πολλά για αυτό. Στην αρχή βέβαια της σχέσης καλό θα ήταν οι σύντροφοι να λένε μεταξύ τους τι τους αρέσει και τι όχι. Όταν βέβαια παρουσιαστούν προβλήματα όχι μόνο είναι λογικό αλλά και επιβάλλεται να τα συζητήσεις.
• Θα πρέπει να προγραμματίζεις το θέμα του σεξ. Εντάξει καλό είναι να σχεδιάζεις κάποια πράγματα αλλά δεν γίνεται να λες «Θα κάνουμε σεξ το βράδυ» γιατί είναι σαν να λες «πρέπει το βράδυ να θα καθαρίσω την ντουλάπα». Μπορείς όμως να προγραμματίσεις κάποιες λεπτομέρειες ή κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά που θα κάνεις σεξ το οποίο φυσικά θα ενθουσιάσει και τους δυο.
• Για πολλά χρόνια υπήρχε η άποψη ότι οι άντρες θα έπρεπε να κάνουν σεξ σαν γυναίκες. Να κάνουν στην αρχή ερωτικό μασάζ, να μιλούν με τις ώρες για τη σχέση και τα συναφή. Αυτό είναι λάθος γιατί δεν είναι ωραίο να γίνουμε και οι δυο ίδιοι και να έχουμε τις ίδιες συνήθειες. Πολλά ζευγάρια που γίνονται έτσι χάνουν και τη μεταξύ τους ερωτική επιθυμία. Ο αντρικός τρόπος προσέγγισης του σεξ μπορεί να διδάξει πολλά μια γυναίκα.
Πηγή: protothema