Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΝΟΔΕ Φλώρινας: Ανταπαντά στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

«Φασίστα και ακροδεξιό» χαρακτηρίζει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική στο ιερό τοτέμ της πολιτικής και βουλευτή κ. Σέλτσα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση, βρίσκοντας άλλοθι με την γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, επιτέθηκε με χημικά σε εκατοντάδες χιλιάδες ειρηνικούς διαδηλωτές.
Γνωστή τακτική των αριστερών όταν απουσιάζουν τα επιχειρήματά και η κοινή λογική.
Ομιλούν περί πολιτικού πολιτισμού και αντί να ζητήσουν το λόγο από τον ίδιο τον βουλευτή τους, για την ντροπιαστική εικόνα μέσα στο κοινοβούλιο, εγκαλούν τη ΝΟΔΕ Φλώρινας, η οποία ανέδειξε μια απρεπή συμπεριφορά.
Μάλλον υιοθετούν τέτοιου είδους πρακτικές των στελεχών τους, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Η ΝΟΔΕ Φλώρινας, επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και είναι σίγουρη πως, ο κόσμος της Φλώρινας θα τιμωρήσει τέτοιου είδους αλαζονικές συμπεριφορές, όπως το έδειξε και με την παρουσία του στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, σήμερα στην πλατεία Συντάγματος.
Όσες προβοκάτσιες κι αν κάνετε, όσες μάσκες κι αν βάλετε ή βγάλετε, όσες τεχνητές πλειοψηφίες κι αν στήσετε, για να ψηφίσετε την εθνικά επιζήμια και καταστροφική συμφωνία, αυτή η συμφωνία θα καταργηθεί από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό, στον οποίο με τόσο αλαζονεία και περιφρόνηση του συμπεριφέρεστε.
Στη Βουλή, την εβδομάδα που έρχεται, η Νέα Δημοκρατία θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να μην κυρωθεί η Συμφωνία.
Με επιχειρήματα, αλλά και με αποφασιστικότητα.
Με δημοκρατική ωριμότητα θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη νέα περιπέτεια στην οποία μας οδηγεί ο κ. Τσίπρας, για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει.
Πριν το χάραμα είναι το πιο βαθύ σκοτάδι. Και η κυβέρνηση Τσίπρα είναι στην πιο σκοτεινή στιγμή της θλιβερής διαδρομής της. Αλλά η μέρα που θα χαράξει μια νέα φωτεινή εποχή για τους Έλληνες δεν αργεί.
Σύντομα, με την απόφαση του λαού, θα ξαναδώσουμε στην Ελλάδα εθνική υπερηφάνεια, σταθερότητα και, κυρίως, αξιοπρέπεια».
ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ