Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Στον καθαρισμό – αποχιονισμό των οδών της πόλης προχώρησε ο Δήμος Φλώρινας! (13 Φώτο)

 Στον καθαρισμό – αποχιονισμό των κεντρικών οδών της πόλης της Φλώρινας από την υπερβολική ποσότητα χιονιού και πάγου προέβη ο Δήμος Φλώρινας τις τελευταίες μέρες, ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση αυτών και ευκολότερη  μετακίνηση των πολιτών και των οχημάτων.
Συγκεκριμένα, προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου με ειδικά μηχανήματα προέβη στον καθαρισμό – αποχιονισμό της λαϊκής αγοράς, καθώς και των οδών Νικολάου Χάσου, Καστρισιανάκη, Μεγαρόβου, Τυρνόβου, Παύλου Μελά, Μεγ. Αλεξάνδρου, Δημάρχου Αθανασίου Σούλα,  Ταγμ. Ναούμ, της κεντρικής πλατείας Γ. Μόδη, ενώ, παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες αποχιονισμού στο σύνολο του Δήμου Φλώρινας.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Φλώρινας, με την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Νικολάου Δούμτση,  κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να απομακρυνθεί η υπερβολική ποσότητα χιονιού που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες, η οποία, σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αρκετές μέρες στην περιοχή, συνέβαλε στη δημιουργία όγκων πάγου. Ήδη από την πρώτη μέρα της χιονόπτωσης, τα μηχανήματα του Δήμου καθώς και τα μισθωμένα μηχανήματα κατάφεραν να κρατήσουν το σύνολο του οδικού δικτύου αρμοδιότητας του Δήμου ανοιχτό, χωρίς να υπάρξει ούτε ένα χωριό αποκλεισμένο και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια και η κινητικότητα κανενός πολίτη.
Ο κ. Δήμαρχος, επιβλέποντας τα έργα αποχιονισμού, δήλωσε τα εξής:
«Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Δήμου Φλώρινας, το οποίο ακούραστα και αδιαμαρτύρητα εργάζεται νυχθημερόν, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στις μετακινήσεις των πολιτών. Η ετοιμότητα του Δήμου μας φάνηκε καθώς οι δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί και τα όποια προβλήματα υπήρξαν, αντιμετωπίστηκαν άμεσα».