Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βεύης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος

Με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βεύης συναντήθηκε την Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του στο Δημαρχείο. 
Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μαρία Σαββάκη, η ταμίας, κ. Λουίζα Τουρούντζη, καθώς και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Σιταριάς, κ. Ζωή Τσακμάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο του Γυμνασίου για τη βελτίωση των υποδομών της σχολικής μονάδας, αλλά και για τη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του σχολείου.
Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην παρούσα χρονική στιγμή ολοκληρώνεται ένας διαγωνισμός για παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες ύψους 320.000,00€, ενώ σύντομα θα συμβασιοποιηθεί και ένα δεύτερο έργο, επίσης για παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες, ύψους 510.000,00€ περίπου. Με την συμβασιοποίηση του 2ου έργου, είπε, θα πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες παρεμβάσεις και στην κτιριακή εγκατάσταση του Γυμνασίου Βεύης, ώστε οι μαθήτριες και οι μαθητές να φοιτούν σε ένα όμορφο και δημιουργικό περιβάλλον.