Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΣΕΠ 11Κ/2017: Διεξαγωγή πρακτικής δοκιμασίας για τις μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» για τις δέκα έξι (16) θέσεις της ειδικότητας ΔΕ Καταμετρητών στην Τράπεζα της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί ειδική πρακτική δοκιμασία, η οποία αποβλέπει σε έλεγχο του βαθμού εξοικείωσής τους με τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα, της παρατηρητικότητας και της ικανότητας συγκέντρωσης και εν γένει της ικανότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πραγματικών συνθηκών εκτέλεσης της εργασίας. (Προκ.  11Κ/2017 – ΦΕΚ 26/τ. ΑΣΕΠ/4-8-2017).
Η πρακτική δοκιμασία θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (Νομισματοκοπείο), Μεσογείων 341 Χαλάνδρι, την 30η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ.
Καλούνται οι υποψήφιοι να προσέλθουν σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνημμένου πίνακα στο εξεταστικό κέντρο με το Ατομικό Δελτίο Ταυτότητας ή το Διαβατήριό τους.
Υποψήφιοι οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο δεν προσέλθουν στην ειδική πρακτική δοκιμασία, θα διαγραφούν από τους πίνακες κατάταξης του οικείου κλάδου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ