Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Οι άντρες προτιμούν τις καμπύλες & η JLo το ξέρει!

Ποιες είναι οι τελειες αναλογίες; Άδικα ανησυχείς για τις καμπύλες σου, αφού όπως όλα δείχνουν, οι άντρες τις αγαπούν πολύ. Η Jlo το ξέρει. Ήρθε η ώρα να το μάθεις κι εσύ.
Οι περισσότερες γυναίκες υποφέρουν πολύ πιστεύοντας ότι δεν είναι αρκετά αδύνατες άρα και ελκυστικές στα μάτια των αντρών. 'Όπως αποδεικνύεται όμως, όλες οι ανησυχίες και οι ταλαιπωρίες (βλέπε εξαντλητικές δίαιτες και ατελείωτες ώρες στα γυμναστήρια) είναι περιττές, καθώς οι άντρες προτιμούν τον σωματότυπο “αχλάδι”, σύμφωνα με την Αμερικανίδα κλινική ψυχολόγο, Lavinia Rodriguez.
Ο σωματότυπος που κερδίζει τις εντυπώσεις των αντρών, προϋποθέτει συνήθως μέση 70 εκ. και γοφοί 100 εκ., αν και η μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Sydney Morning Herald έδειξε ότι το μέγεθος δεν είναι τόσο σημαντικό όσο οι αναλογίες. Οι άντρες αγαπούν τις καμπύλες κι αν αμφιβάλλεις, σκέψου την Jennifer Lopez. Η Λατίνα τραγουδίστρια συνεχίζει να αναστατώνει τους άντρες -και τον κατά πολλά χρόνια μικρότερο της Casper Smart- με τις πλούσιες καμπύλες της.
Σύμφωνα με την έρευνα μάλιστα, ο μέσος άντρας προτιμάει λίγα παραπανίσια κιλάκια στη γυναίκα από το να θεωρείται “πολύ αδύνατη”. Είναι καιρός λοιπόν, όπως προτρέπει και η μελέτη, να αποδεχθείς ποια είσαι και να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από το σώμα σου. Άρχισε με το τι βρίσκει και τι όχι ελκυστικό το άλλο φύλλο!