Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Δείξτε πιο αδύνατες … δεν θέλει κόπο!

Νιώθετε φουσκωμένες και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για να δείχνετε πιο αδύνατες;
Υπάρχουν τρόποι οι οποίοι βοηθούν να χωρέσετε στα αγαπημένα σας ρούχα, χωρίς να ταλαιπωρήσετε το σώμα σας.
-Τρόπος Νούμερο 1 – Η σωστή διατροφή
Κατά γενική ομολογία οι τροφές που φουσκώνουν είναι οι υδατάνθρακες και τα γαλακτοκομικά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κατακράτηση υγρών. Οπότε όπως καταλαβαίνεται καλύτερα να μείνετε μακριά από αυτές για λίγο διάστημα.
Συνιστώνται τροφές οι οποίες αυξάνουν τη διούρηση, όπως τα αγγούρια, το λεμόνι, τα σπαράγγια, καθώς και φρούτα πλούσια σε νερό, βοηθούν στην αποβολή υγρών από το σώμα.
Τις παραπάνω τροφές προτιμούν οι σταρ λίγο πριν τις δημόσιες εμφανίσεις τους!
-Τρόπος Νούμερο 2 – Το σωστό μπάνιο
Και όμως! Υπάρχει ο σωστός τρόπος για να κάνει κάποιος μπάνιο, ο οποίος και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό, την υγεία και την ομορφιά.
Λόγω έλλειψης χρόνου, πολλές φορές η διαδικασία του μπάνιου γίνεται πολύ γρήγορα. Λάθος! Είναι άκρως ωφέλιμο να γεμίσετε τη μπανιέρα και να ρίξετε ένα φλιτζάνι, τα οποία και θα προμηθευτείτε από φαρμακείο.
Με αυτή την προσθήκη το νερό γίνεται ιαματικό και βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από τα περιττά υγρά, μυστικό που το ήξεραν μόνο οι ηλικιωμένοι. Τώρα όμως το συστήνουν και διάσημοι δερματολόγοι.
-Τρόπος Νούμερο 3 – Η σωστή στάση του σώματος
Πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία της στο χώρο. Φυσικά και μπορείτε να το κάνετε. Οπότε κρατήστε το κεφάλι ψηλά, ισιώστε την πλάτη σας, βάλτε τους ώμους πίσω, «ρουφήξτε» την κοιλιά (τόσο όσο πάντα) και σφίξτε τους γλουτούς σας.
Οι παραπάνω συμβουλές θα σας κάνουν να δείξετε πιο ψηλές, πιο αδύνατες, πιο δυνατές, δίνοντας τον αέρα της αυτοπεποίθησης.
-Τρόπος Νούμερο 4  – Το σωστό χρώμα
Για λόγους οι οποίοι δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, η μαυρισμένη επιδερμίδα κάνει το σώμα να δείχνει πιο αδύνατο. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάτσετε με τις ώρες στον ήλιο, μέχρις ότου αποκτήσετε το χρώμα που επιθυμείτε.
Υπάρχει πιο εύκολος και υγιεινός τρόπος να μαυρίσετε , χωρίς την έκθεση στην επικίνδυνη ακτινοβολία και ακούει στο όνομα self-tanners. Είναι κρέμες ή και σπρέι που περιέχουν τη δραστική ουσία DHA , η οποία δρα μόνο στην εσωτερική στοιβάδα του δέρματος.
Επίσης, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω καλλυντικά στο πρόσωπο, υπάρχει και η σκούρα πούδρα που βοηθά στο να σχηματίσουμε φωτοσκιάσεις, τονίζοντας περισσότερο την περιοχή κάτω από τα ζυγωματικά και το σαγόνι.
Με αυτό το κόλπο μειώνεται ο όγκος στα μάγουλα και στο πηγούνι.
-Τρόπος Νούμερο 5 – Καλύτερα να μιλάς παρά να μιλάς
Εδώ και καιρό κυκλοφορεί ο μύθος ότι μασώντας τσίκλα χωρίς βοηθά στο να ξεγελάσουμε την πείνα και να μην «φορτώσουμε» τον οργανισμό θερμίδες. Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα!
Διότι, μασώντας καταπίνουμε αέρα με αποτέλεσμα να φουσκώνει το γαστρεντερικό.
Επίσης, το σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει τα τεχνητά γλυκαντικά και δημιουργείται κατακράτηση υγρών.
Ακόμη, οι κινήσεις που επαναλαμβάνονται δυναμώνουν τους μυς γύρω από το πηγούνι, οπότε το πρόσωπο δείχνει πιο πλατύ.
-Τρόπος Νούμερο 6 – Βοήθεια από τη φύση
Η φύση είναι ένας παράγοντας που βοηθά στην υγεία και την ομορφιά προσφέροντας μας απλόχερα τα καλούδια της.
Η πικραλίδα, το κοντυλόχορτο, ο χυμός του cranberry και άλλες ουσίες, έχουν ήπια διουρητική δράση, βοηθώντας το σώμα να αποβάλει τα αποθηκευμένα υγρά.
Επίσης, για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση, είναι απαραίτητο να πίνουμε πολύ νερό. Όσο πιο πολύ νερό πίνουμε, τόσο λιγότερο αποθηκεύει το σώμα , ενώ όταν αφήνουμε το σώμα να αφυδατωθεί , τότε προσπαθεί να κατακρατά το νερό για να μη διψάσει.